, 2021/9/29

Új eszköz javítja a lassú Wi-Fi-t, és az internetes cégek aggódnak. Így jutnak emberek ezrei villámgyors internethez otthon, anélkül, hogy egy vagyont fizetnének.

Új eszköz

Kíváncsi vagy, hogyan jutnak Magyarországon emberek ezrei szupergyors internethez a költségek töredékéért? Eleged van abból, hogy minden alkalommal, amikor keresel az interneten, várnod kell arra, hogy betöltsön egy oldalt?

Úgy találod, hogy az átlagos betöltési sebességed csökken és szuperlassúvá válik, különösen akkor, amikor mindenki bezárkózik az otthonába? A lassú internet mindenki számára frusztráló lehet. Nos, fordítsa gondolatait az internetszolgáltatójára (ISP). Szupergyors internetsebességet ígértek Önnek, de ehelyett a csigánál is lassabb sebességgel kell számolnia?

Sok esetben ez az általuk biztosított router miatt van - igen, átvertek. Ez egy kis trükk, amivel arra akarnak rávenni, hogy frissítsd a csomagod, és minden hónapban fizes... alattomos, nem igaz? Szóval, nem szeretnéd, ha világító gyors interneted lenne anélkül, hogy a bankszámládat kellene megtörnöd érte? Nos, a kívánságod teljesült - és mindezt egy egyszerűen használható (és árbarát) eszköznek köszönhetően.

A RangeXTD Wifi Booster-nek köszönhetően most már több ezer magyarhoz csatlakozhatsz, és élvezheted a szupergyors internetet otthonod kényelmében. Ez a varázslatos eszköz könnyedén kijavítja a lassú internetet! A RangeXTD Wifi Booster azután jött létre, hogy egy mérnök megszállottan megoldotta a lassú internet problémáját.

Miközben a megoldás után kutatott, észrevett egy nagyon közös témát - az internetfelhasználóknak bizonyos internetsebesség-korlátozást biztosítottak az internetszolgáltatóik.

És ahhoz, hogy egyszerűen gyorsabb internetet kapjanak, fel kellett hívniuk és frissíteniük kellett a tervezetüket. Ez a megtévesztés több pénzt hozott a vállalatnak, és ez nem tetszett neki. Ezért létrehozott egy olyan eszközt, amely bármely házban erősíti a Wi-Fi jelet - és megszületett a RangeXTD Wifi Booster.

"A RangeXTD Wifi Boosterben az a legjobb, hogy olyan egyszerű, hogy bárki használhatja!" A RangeXTD Wifi Booster már megrendelhető online , így szerezzen egyet, mielőtt még visszarendelésre kerülne.

Hogyan működik a RangeXTD Wifi Booster eszköz?

A RangeXTD Wifi Booster készülékkel megadjuk a lehetőséget, hogy a gyenge WIFI lefedettséget gyors, megbízható kapcsolattá alakítsa, amely azonnal betölti az oldalakat és videókat. Egyszerűen csak csatlakoztassa a RangeXTD Wifi Booster készüléket az otthonában lévő bármelyik aljzatba, és máris készen áll. Igen, ez ilyen egyszerű.

A RangeXTD Wifi Booster egy minden egyben WIFI booster és nagy teljesítményű erősítő, amely megduplázza az internet jelét, erősebb, megbízhatóbb kapcsolatot hoz létre, és megszünteti a holt zónákat.

A RangeXTD Wifi Booster fogadja a meglévő WIFI jelét, felerősíti azt, majd továbbítja a felerősített WIFI jelet az egész otthonában - így a ház bármelyik szobájából fénysebességgel tölthet le, streamelhet vagy kereshet. Dióhéjban: A RangeXTD Wifi Boosterrel gyorsabb és erősebb internetkapcsolatot kap az egész házban - még csúcsidőben is.

A RangeXTD Wifi Booster könnyen használható?

A RangeXTD Wifi Booster egy plug-and-play tervező, ami azt jelenti, hogy egyszerűen bedugja egy konnektorba, beállítja, és már mehet is, ilyen egyszerű. És a legjobb dolog az, hogy azonnal észre fogja venni, hogy javul az internetkapcsolata és a sebessége, így nem kell várni az újraindításra.

Mennyibe kerül a RangeXTD Wifi Booster?

Egy olyan eszközért, amely azt ígéri, hogy megoldja az összes aggodalmát és stresszét a lassú internetsebesség miatt - a költség nagyon megfizethető. Csak korlátozott ideig a RangeXTD Wifi Booster eszközt mindössze 49 dollárért vásárolhatja meg - ez 50%-os kedvezmény, ha online vásárol.

Szeretné látni, mit mondtak ügyfeleink?

"Ez az eddigi legjobb hatótávnövelő. Problémáink voltak a streaminggel a lenti TV-nk lassú sebességgel. Most már tökéletesen működik ezzel a kis extenderrel, így nagyon-nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással." Michelle S.