, 2021/9/29

Telefonrendszerre van szükséged vállalkozása számára? A 3CX egy kiváló minőségű, többplatformos, megfizethető PBX. Szerezzen 1 év ingyenes.

Telefonrendszer

jogi nyilatkozat

Egy megbízható kommunikációs rendszer, amely biztosítja a csapatok összeköttetését és lehetővé teszi a zökkenőmentes külső hívásokat, vállalkozásának létfontosságú lehet. Ha minden információt egy rendezett helyen tart, megelőzheti a baleseteket és egyszerűsítheti a munkafolyamatokat digitális korunkban. Ezért jellemzően olyan PBX-rendszert szeretne, amely több platformon keresztül is elérhető, de egyetlen egységes munkaterületet biztosít.

Itt jön a 3CX - egy új generációs irodai telefonrendszer, amely zökkenőmentesen integrálódik az általánosan használt üzleti platformokkal, és egyaránt működik a belső kommunikációban és az ügyfelek hívásában. Telefonrendszerre van szüksége vállalkozása számára? A 3CX egy kiváló minőségű, több platformon működő, megfizethető PBX. Szerezzen be 1 év ingyenes

A 3CX egy rugalmas platform, amely telepíthető helyben, a szolgáltató által hosztoltan, vagy akár saját felhőt is létrehozhat egy Windows, Linux vagy Raspberry Pi szerveren. Rendelkezik Facebook Business, MS365 és SMS integrációval, ami azt jelenti, hogy az összes üzleti kommunikációt egy helyen kapja meg.

Szerezd be a 3CX-et vállalkozásának - 1 év ingyen!

Íme a főbb jellemzői:

Hanghívás

Hívásvárakoztatás és ütemezés

Hívásrögzítés

Élő chat

Videokonferencia

Mobilitási funkciók ingyenes alkalmazásokkal iOS / Android rendszerekre

CRM és Teams integráció. A 3CX Android, iOS és Windows operációs rendszerekre is kínál alkalmazásokat, sőt, webes alkalmazást is, ami azt jelenti, hogy bármilyen webböngészőn keresztül elérheti a 3CX platformját, ha az aktuális eszközén nincs telepítve az alkalmazás. Automatikusan kezeli a kodek kiválasztását, hogy a legjobb hangminőséget biztosítsa a kapcsolathoz, akár kihangosító Bluetooth-eszközön keresztül is.

Négy kimenő hívás esetén a platform SIP-trönköket (VoIP-hívások) használ, hogy lehetővé tegye az olcsó belföldi és nemzetközi hanghívásokat. Ami még jobb, a Microsoft Teams integrációnak köszönhetően Ön hívhatja a Teams-felhasználókat, és ők is hívhatják Önt, így nincs szükség költséges kimenő MS híváscsomagokra.

Teams integráció - Telefonrendszerre van szüksége vállalkozása számára? A 3CX egy kiváló minőségű, több platformon működő, megfizethető PBX. Szerezzen 1 év ingyenes.

A 3CX folyamatosan új funkciókkal és fejlesztésekkel bővül. Nemrég frissítették a platformot a V18-as verzióra, amely az ügyfélkommunikáció javítására összpontosított. Íme az összes nemrég hozzáadott funkció:

Jobb codec-kezelés - automatikus codec-beállítás a hálózat függvényében (WiFi/3G/4G).

Javított újrakapcsolódás hálózati változások vagy leállások esetén.

Soha ne maradjon le egy hívásról - együttműködés a Google-lal és az Apple-lel a PUSH értesítések megbízhatóságának javítása érdekében.

Bluetooth és kihangosító készülékek támogatása hozzáadva.

Siri integráció - az iOS felhasználók mostantól megmondhatják a Sirinek, hogy a 3CX segítségével kezdeményezzen hívásokat.

Bejelentkezés Google vagy Microsoft fiókkal

Microsoft Teams integráció

Mostantól egy teljes évig ingyenesen regisztrálhat és kipróbálhatja a 3CX rendszerét vállalkozása számára, mielőtt eldöntené, hogy megfelelő-e az Ön vállalkozásának. Kövesse az alábbi linkeket a 3CX-ről szóló további információkért!