, 2021/9/29

Szia és viszlát iPhone 13 Mini: iPhone 14 Max váltja az Apple legnagyobb kis hibáját - de miért? A jelentések nem hazudnak, emberek!

iPhone 13 Mini

Ezek szerint az Apple iPhone 12 mini nem csak a legkevésbé vásárolt iPhone 12, de a legrosszabbul fogyó iPhone-ok között van... valaha. A júliusi adatok szerint az Apple bébi iPhone-ja az iPhone 12 eladások 4-6%-át teszi ki. Sőt, Cupertino még az eredetileg az iPhone 12 mini számára rendelt alkatrészeket is kénytelen volt átirányítani az iPhone 12 és iPhone 12 Pro gyártásához. Természetesen a bébi iPhone nagyobb testvéreihez illeszkedő alkatrészekre gondolunk - nem a képernyőre, a házra vagy az akkumulátorokra.

Nos, most a hírek szerint az Apple teljesen leállította az iPhone 12 mini gyártását. Ennek pedig tökéletes értelme lenne! Miért gyártanánk tovább egy olyan telefont, amit az emberek nem akarnak megvenni? Kivéve! Kivéve, hogy az Apple még mindig árulja az iPhone 12 minit. Micsoda?! Igen. Az iPhone 12 mini ára mostantól 599 dollár, míg az

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az első gondolatom az, hogy:

Ki az ördög venné meg az iPhone 12 minit, amikor az iPhone 13 mini sokkal jobb ajánlatnak tűnik? Elég biztos, hogy az Apple csak az iPhone 12 minit tartotta meg, így az iPhone 13 mini kiemelkedik, és még jobb üzletnek tűnik. Ha egymás mellett nézzük a kettőt, az iPhone 13 mini:

128 GB tárhellyel indul

fényesebb kijelzővel rendelkezik

Gyorsabb processzorral büszkélkedhet

Jobb kamerarendszerrel rendelkezik, amelyet közvetlenül az iPhone 12 Pro Maxból kölcsönöztek, kivéve a 2,5-szeres telefotó kamerát.

Támogatja a Cinematic videót (portré mód a videókhoz).

Nagyobb akkumulátorral rendelkezik, amely állítólag 1,5 órával tovább bírja a 12 minihez képest, köszönhetően a hatékonyabb szoftvereknek és hardvereknek.

Tehát igen! Az Apple megjavította a mini iPhone-t. A 12 mini kamerarendszere rendben volt, az akkumulátor élettartama gyenge volt, és csak 64 GB alaptárolóval érkezett. Mindezeket feljavította az iPhone 13 Mini, ami most egy csodálatos készüléknek tűnik azok számára, akik egy kis iPhone-t szeretnének.

Az iPhone 14 Max váltja fel az iPhone 14 mini-t az Apple 2022-es iPhone-kínálatában. Ez az iPhone 14 Pro Max, mondja a tippmester - /www.phonearena.com/news/apple-iphone-14-design-renders-leakid134870" title="Felejtsd el az iPhone 13-at, így nézhet ki a notch nélküli iPhone 14" class="previewtooltip" data-id="134870" data-type="article" target="blank" rel="""Jon Prosser. - Szia és viszlát iPhone 13 Mini: iPhone 14 Max váltja az Apple legnagyobb kis hibáját - de miért?

De annak ellenére, hogy az Apple 13 Mini javítja az összes főbb 12 mini problémát, az Apple úton van a mini iPhone teljes nyugdíjazása felé. Igen! A legfrissebb, több (megbízható) forrásból származó jelentések szerint az Apple 2022-es felhozatala így fog kinézni:

iPhone 14 (6,1 hüvelykes) - régi dizájn az új, keskenyebb kivágással.

iPhone 14 Max (6,7 hüvelyk) - régi dizájn az új, keskenyebb kivágással.

iPhone 14 Pro (6,1 hüvelykes) - új dizájn lyukasztott kivágással

iPhone 14 Pro Max (6,7 hüvelyk) - új kialakítás lyukasztott kivágással

Az Apple iPhone 14 terveibe való mélyebb betekintést ide kattintva olvashatsz. Szereted vagy utálod, ez kezd rendkívül valószínűnek és nagyon logikusnak tűnni. Miért? Nos...

Az Apple kiad egy mini iPhone-t - az eladások gyengék.

Az Apple rájön, hogy az emberek már nem akarnak kis iPhone-okat.

Az Apple kiad egy másik mini iPhone-t - valószínűleg azért, mert a gyártást tervezték, és a vállalatnak megvoltak az alkatrészek, így nem tudta félúton eldobni.

Az Apple leállítja a mini iPhone-ok gyártását.

Ha ez az én üzletem lenne, én is így tennék. Nyilvánvaló, hogy már nem 2007-et írunk, és nagyobb képernyőket akarunk. Nagyobb képernyőt akarsz! Szóval az egész a ti hibátok, emberek. A sztori alatti kommentben kérhetsz bocsánatot. De komolyan - ha a kereslet csökken, a kínálat is csökken. Ez nem rakétatudomány.

Nézzük a legjobb kompakt okostelefonokat 2021-ben:

iPhone 13 mini

iPhone 12 mini

iPhone SE (2020)

Asus Zenfone 8

Pixel 4A

Pixel 5

Mint látható, itt egy csomó probléma van:

Ezek közül három előbb-utóbb biztosan eltűnik - az iPhone-ok.

A lista nem túl hosszú.

A Pixel 4A még csak nem is zászlóshajó készülék.

Néhányan közülük nem éppen "kicsik", bár ez attól függ, hogy mit értünk kis telefon alatt.

Végső soron: Az Apple legkisebb nagy hibája. Szóval, ez az, ami rosszul sült el. Úgy tűnik, az Apple nem volt képes helyesen olvasni a piacot, ami meglepő. Talán az iPhone 12 mini egy érzelmi darab volt az Apple számára; talán egy puszta kísérlet volt, vagy csak... egy hiba. Ettől függetlenül örülök, hogy létezik. Még inkább örülök, hogy a 13 mini eljutott a gyártásig, tekintve a gyenge iPhone 12 mini eladásokat.

Az Apple híres arról, hogy akár 5-6 évig is támogatja az iPhone-okat szoftverfrissítésekkel, így ha valaki mini iPhone-t szeretne ringatni, a 13 mini még akkor is kitarthat egy darabig, ha öt év múlva a legkisebb okostelefon 7 colos kijelzővel rendelkezik - esetleg összecsukhatóval. Mindezzel együtt kár búcsút inteni a legaranyosabb iPhone-nak, de izgalmas felkészülni az új iPhone 14, Max fogadására. A nagy képernyők "divatosak", azt hiszem. Dühöngjetek!