, 2021/9/29

SuperEQ fejhallgató: megfizethető aktív zajszűrés és friss stílus A OneOdio reklámja: a cikkben kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik a PhoneArena álláspontját!

SuperEQ fejhallgató

Bluetooth fülhallgatók - ezek mostanában nagy divatnak számítanak. Egyrészt kényelmes... másrészt a telefongyártók nem sok választási lehetőséget adnak nekünk, mivel egyre több okostelefon-modellből döntően kiveszik a fejhallgató-csatlakozót. Ha tehát új Bluetooth-fejhallgatót keresel, érdemes megnézned a OneOdio almárkáját, a SuperEQ-t. Nemcsak friss megjelenésűek és megfizethetőek, de aktív zajszűréssel is rendelkeznek a fedélzeten. Érdekli? Íme három modell, amelyet érdemes megnézni:

SuperEQ S1 over-ear fejhallgató

SuperEQ fejhallgató: megfizethető aktív zajszűrés és friss stílus

Vásároljon a SuperEQ.net oldalon

20%-os kedvezmény kód: MORE20

SuperEQ az Amazon.com-on

SuperEQ az Amazon.co.uk oldalon

Az S1 modell a SuperEQ zászlóshajója - teljesen over-ear, a csészék puha memória anyagból készültek, maguk a fejhallgatók pedig könnyűek és nem tolakodóak. Ez a modell átlátszó üzemmóddal is rendelkezik, így - szükség esetén - egy gombnyomással hallgathatja a külvilágot. A beépített hangmikrofonnak köszönhetően a hívások fogadása is könnyen megoldható közvetlenül a fülhallgatón keresztül.

SuperEQ S1 over-ear headphones

A zajszűrés a legmodernebb technológiákkal érhető el - a SuperEQ S1 két előrecsatlakozó és két visszacsatoló mikrofonnal akár 33 dB-rel is képes csökkenteni a környezeti zajokat. A fejhallgató kifejezetten az alacsony és középfrekvenciákra összpontosít, hogy megszabaduljon az autómotorok és a repülőgépek utasterének zavaró zúgásától.

A SuperEQ S1 két színben - fekete és fehér - kapható, mindkettő agresszív és stílusos piros akcentussal körbe-körbe.

Bluetooth fülhallgató - mostanában ez a divat. Egyrészt, mert kényelmes... másrészt, a telefongyártók nem sok választási lehetőséget adnak nekünk, mivel egyre több okostelefon-modellből döntően eltávolítják a fejhallgató-csatlakozót. Ha tehát új Bluetooth-fejhallgatót keresel, érdemes megnézned a OneOdio almárkáját, a SuperEQ-t. Nemcsak friss megjelenésűek és megfizethetőek, de aktív zajszűréssel is rendelkeznek a fedélzeten. Érdekli? Íme három modell, amelyet érdemes megnézni:

A fejpánt összecsukható zsanérokkal rendelkezik a kompakt tárolás érdekében, és a fejhallgatóhoz egy bőr hordtáska is jár. A dobozban egy repülőgépes adaptert és egy 3,5 mm-es fejhallgató-kábelt is találsz - ezeket hagyományos fejhallgatóként is használhatod, ha vezetékkel csatlakoztatod őket. SuperEQ fejhallgató: megfizethető aktív zajszűrés és friss stílus. Ami az akkumulátort illeti, az S1 a tesztek szerint akár 45 órát is kibír egyetlen töltéssel, kényelmes, 60%-os hangerőn.

SuperEQ S2 on-ear fejhallgató

SuperEQ fejhallgató: megfizethető aktív zajszűrés és friss stílus.

Vásároljon a SuperEQ.net oldalon

20% kedvezmény kód: MORE20

SuperEQ az Amazon.com-on

SuperEQ az Amazon.co.uk oldalon

A SuperEQ S2 szórakoztató, színes és játékos a három elérhető színválasztékkal - zöld, fekete és kék. Támogatják a Bluetooth multipontot is, és egyszerre két eszközhöz is csatlakoznak. Az S1-hez hasonlóan az S2 is rendelkezik aktív zajszűréssel, hogy kizárja a külvilágot, és Ön élvezhesse a zenét. Puha és könnyűek, a fejpánt pedig összecsukható a kompakt tárolás érdekében.

SuperEQ fejhallgató: megfizethető aktív zajszűrés és friss stílus

A SuperEQ S2 3,5 mm-es kábellel, repülőgép-adapterrel és saját bőr hordtáskával érkezik. Egyetlen feltöltéssel körülbelül 25 órát bírnak.

SuperEQ S8 on-ear fejhallgató

SuperEQ fejhallgató: megfizethető aktív zajszűrés és friss stílus

Vásároljon a SuperEQ.net oldalon

20%-os kedvezmény kód: MORE20

SuperEQ az Amazon.com-on

SuperEQ az Amazon.co.uk oldalon

A SuperEQ S8 a modellek közül a legkopárabb, de még mindig aktív zajszűrést kínál. Összecsukható fejpánttal rendelkeznek, és a csészék szabadon forgathatók, hogy minden típusú fejhez illeszkedjenek a fülre. Az S8 12 óra zenét + ANC bekapcsolva biztosít, és a készletükhöz repülőgépes adapter, fejhallgató kábel és bőr hordtáska is jár.