, 2021/9/30

Kalapácsidő az Elite Mobile számára az Egyesült Királyságban kötött partnerségi megállapodást követően.

Elite Mobile

A lengyel Hammer robosztus gyártó célja az Egyesült Királyságban való jelenlét növelése. A Hammer strapabíró okostelefon-márka az Elite Mobile-t választotta hivatalos brit partnerének.

A partnerség értelmében az Elite Mobile brit távközlési forgalmazó segít a Hammer okostelefon-kínálatának terjesztésében partnereinek. Erre akkor kerül sor, amikor a lengyel gyártó arra készül, hogy a negyedik negyedévben kiadja első strapabíró 5G készülékét.

A 18 európai országban tevékenykedő Hammer állítása szerint a lengyelországi robosztus piac egyharmadát képviseli, és jelenlétét szeretné kiterjeszteni az Egyesült Királyságban. A gyártó okostelefonjai Android operációs rendszerrel, víz- és porállósággal, valamint hosszú élettartamú akkumulátorokkal rendelkeznek.

Charlotte Leishman, a Hammer nemzeti ügyfélkapcsolati menedzsere elmondta: "A robusztus termékek piacán szerzett többéves tudásunk és tapasztalatunk révén tudjuk, hogy az Elite a megfelelő partner a márkánk forgalmazására.

"Az egyik ok, amiért az Elite Mobile mellett döntöttünk, az volt, hogy a Google nemrégiben kinevezte az Elite-et az Android zero- touch beiratkozás hivatalos eszköz viszonteladójává." Wayne Langford, az Elite Mobile kereskedelmi igazgatója hozzátette:

"Az Elite Mobile már több mint öt éve forgalmaz robusztus készülékeket a piacon. "A következő lépés az, hogy a Hammerrel való kizárólagos együttműködéssel megerősítsük piaci részesedésünket a vállalati és kiskereskedelmi szektorban.

"Izgatottan várjuk ezt a partnerséget, különösen az Elite nemrégiben történt kinevezése miatt, hogy az Android zero touch beiratkozás hivatalos készülék-viszonteladója legyen"."