, 2021/9/30

Fekete pénteki MacBook ajánlatok 2021: minden, amit látni szeretnénk. Megjósoljuk az idei Black Friday MacBook-.Black Friday .ajánlatokat.

MacBook ajánlatok

A fekete pénteki MacBook-ajánlatok az év legnagyobb megtakarításait hozhatják az Apple prémium kategóriás ultrabookjai számára, és ezek a kedvezmények nagyon is üdvözlendők, figyelembe véve a magas induló árakat. 2021-ben a tavalyi M1 modellek és az új 14 és 16 hüvelykes MacBook Prók között is találunk majd megtakarítást, bár a legjobb ajánlatokat valószínűleg a régebbi, olcsóbb modelleknél fogjuk látni.

Ez azért van így, mert mire a 2021-es Black Friday eljön (november 26. azok számára, akik még nem számolják vissza a napokat), az M1 MacBookok első hulláma már egy teljes évet töltött volna a polcokon. Ez hosszú idő az Apple hardverek világában, és figyelembe véve, hogy valószínűleg két új MacBook Prótól kapunk új dizájnfrissítést, idén jelentős árengedményekre számíthatunk.

Ez azt jelentheti, hogy a legjobb Black Friday MacBook ajánlatok az M1 MacBook Pro-ra vonatkoznak, egy olyan eszközre, amely tavaly kiváló korai árengedményeket kínált, de azóta még lejjebb csúszott az árlistán. A 2021-es belépőszintű konfigurációból már 200 dollárig / 170 fontig terjedő kedvezményt láttunk, az Amazon pedig az elmúlt hónapokban akár 1099 dollárig / 1129 fontig is csökkentette az árakat.

A nagy megtakarításoknak nem csak az Apple megjelenési ütemezése szempontjából van értelme, de maguk a Black Friday kedvezmények is évről évre egyre jobbak és jobbak. Az Adobe jelentése szerint tavaly a hálaadás hetének kezdetétől kezdve átlagosan 25 és 30% közötti megtakarítást értek el, míg a korábbi fekete pénteki átlagok 15 és 20% között mozogtak. Az új számítógépet keresők tavaly is a legnagyobb megtakarításoknak örülhettek, és az Apple érthető módon ebben a kategóriában a legjobban keresők között volt.

Mivel ezek a trendek és az új modellek valószínűleg a régebbi kiadásokon is jelentős megtakarításokat eredményeznek, optimisták vagyunk, hogy idén is lesz néhány nagy értékű MacBook-ajánlat. Ezért itt most mindent összeszedtünk, amit a 2021-es ajánlatokról tudni kell. Megmutatjuk, hogyan készülhetsz fel az idei kiárusításra azzal, hogy összeszedtük a legnagyobb kedvezményekre vonatkozó összes előrejelzésünket, de amikor a Black Friday MacBook-ajánlatok végre megérkeznek, ezen az oldalon fogjuk bemutatni neked az összes legjobb megtakarítást.

Mikor indulnak a fekete pénteki MacBook ajánlatok 2021-ben?

A legjobb Black Friday MacBook-ajánlatokat jellemzően a fő eseményre tartogatjuk. Ezek az egyik legkeresettebb termékek egy hihetetlenül versenyképes kategóriában, ezért a kiskereskedők szeretnek nagyobb kedvezményekkel és további ösztönzőkkel feltűnést kelteni magán a Fekete Pénteken. Ez azt jelenti, hogy a legjobb ajánlatok november 26-ig várhatók, de ez nem jelenti azt, hogy a polcok már az azt megelőzően is üresek lesznek.

elmúlt években egyre korábban láttunk MacBook-ajánlatokat a fekete péntekre emlékeztető árakkal, a tavalyi Prime Day és az online kiskereskedelem megugrása pedig több mint egy hónapos megtakarítást kínált. Idén ugyanezt láthatjuk, ahogy a kiskereskedők ismét előrehozzák ünnepi kedvezményeiket, hogy kihasználják az online költések folyamatos növekedését.

Míg a korai Black Friday MacBook ajánlatok valószínűleg hasonló kedvezményeket kínálnak majd, mint amilyeneket jelenleg is látunk (200 dollár kedvezmény az Egyesült Államokban, és esetleg 200 font kedvezmény az Egyesült Királyságban), a dolgok a hálaadás hetének kezdete felé fognak felpörögni. Az Adobe megjegyzi, hogy tavaly a kiskereskedők számos hivatalos kedvezményt a fő eseményt megelőző hétfőtől indítottak el. Mi azonban a hivatalos péntekig nem szúrtunk ki kiemelkedő Black Friday MacBook-ajánlatokat, és 2021-ben is hasonló helyzetre számítunk.

Hol lesznek a legjobb Black Friday MacBook-ajánlatok?

Egyes kiskereskedők jobb Black Friday MacBook-ajánlatokat kínálnak, mint mások, a nagyobb üzletek pedig élen járnak a kedvezmények terén. Az Amazon az elmúlt hónapok során az élen járt, verhetetlenül rekordalacsony árakkal mind a MacBook Air, mind a MacBook Pro esetében. Azonban más kiskereskedők, például a Best Buy és a B&H Photo az Egyesült Államokban saját ösztönzőket kínálnak a buliban, további extrákkal, vagy a régebbi, olcsóbb modellek bőséges készletével.

A kiskereskedők néha különböző konfigurációkat is kínálnak, egyes üzletekben professzionálisabb minőségű komponensek is elérhetők, másokban pedig nem. Ez azt jelenti, hogy idén sok mindent át kell majd nézni, ezért mi most kiszűrjük az összes kedvezményt, és a legjobbakat itt helyben elhozzuk Önnek. Persze, ha egyedül akarsz menni, az általunk ajánlott legjobb kiskereskedőket is megtalálod közvetlenül alább.

Mit várhatunk a fekete pénteki MacBook ajánlatoktól 2021-ben

Az M1 készülékek első (2020-ban megjelenő) hullámára tekintünk a 2021-es év legjobb Black Friday MacBook ajánlatai közül. Az M1 MacBook Air az elmúlt hónapokban visszatért a 899 $ / £ 889 árszintre, bár az árak egyszer vagy kétszer 849 $ / £ 869-ra is lementek. Ha az árengedmények ennél nagyobb megtakarítást kínálnak novemberben, akkor valószínűleg csak további 50 dollárral / 50 fonttal. A 849 dolláros eladási ár már most is erős az itt kínált teljesítményt tekintve, ráadásul az Apple ritkán ejti túlságosan lefelé a jelenlegi generációs termékcsaládot.

Valószínű, hogy a 2020-as Apple MacBook Air M1 még egy kicsit tovább is forgásban marad, hiszen a pletykák szerint 2021-ben már csak új MacBook Pro modellek jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy az olcsóbb Air modell valószínűleg kisebb további árengedményeket fog kapni az idei Black Friday MacBook-ajánlatokban. A címlapokra azonban valószínűleg a Pro modellek kerülnek majd.

Az új MacBook Pro készülékek nem éppen a 2020-as M1 modellt fogják helyettesíteni. Mivel az Apple a hírek szerint 14 és 16 hüvelykes modelleket is piacra dob, valószínű, hogy mindhárom készülék együtt fog a polcokon ülni legalább 2022 szeptemberéig. Az Apple azonban a 14 hüvelykes laptopot az eredeti 13 hüvelykes helyettesítésére is használhatná, hasonló MSRP mellett.

Ettől függetlenül az új kiadások a pletykák szerint a Pro rendszer régóta várt újratervezését hozzák, ami önmagában is datálja az eredeti M1-es változatot. Éppen ezért nagyobb árengedményekre számítunk a 2020-as ultrabookoknál, bár nem várjuk, hogy kiszorítsák az Air-t, mint a pénztárcabarát Macbookok "olcsóbb" modelljét.

Ez azt jelenti, hogy a 2021-es értékesítés során további 100 $ / £ 100 dollárt láthatunk a belépő szintű M1 MacBook Pro árából, így a különösen gyors villámértékesítések során 999 $ / £ 999 dolláros árral számolhatunk.

Ha ez a helyzet, akkor érdemes megfontolni a Pro modell prémiumabb hűtését és hangszórórendszerét az olcsóbb Air modellel szemben. Ráadásul valószínűleg a nehezebb konfigurációknál is nagyobb megtakarítást fogunk látni.

Lesznek-e kedvezményes áron új MacBookok a Black Friday-n?

Ha az Apple tartja magát a hagyományos megjelenési ütemtervéhez, akkor 2021 szeptemberében láthatjuk az új 14 és 16 hüvelykes MacBook Prókat. Ez körülbelül két hónapot ad az új kiadásoknak arra, hogy a piacra kerüljenek, mielőtt a Black Friday MacBook-ajánlatok esélyt adnak néhány korai kedvezményre. Korábban az Apple a bevezetéskor jelentős ideig az MSRP-áron tartotta az árait, azonban optimisták vagyunk, hogy novemberben némi megtakarítást érhetünk el.

Tavaly láttuk, hogy az Air és a Pro is 100 dolláros árcsökkenést szenvedett el az első Black Friday-n, mivel hasonló indulási ablakban jelentek meg, mint amilyenre 2021-ben számítunk. Hasonlóképpen, az újonnan megjelent 2021-es iPad Pro is szokatlanul korai árcsökkentést tapasztalt a megjelenés óta eltelt hónapokban. Ez jó előjel arra, hogy az idei modellek esetében is hasonló korai megtakarításokra számíthatunk.

A tényleges árak azonban továbbra is rejtélyesek maradnak. Ha az Apple a 14 hüvelykes Pro-t használja a tavalyi modell helyettesítésére, akkor valószínűleg egy 1249 $ / 1299 £ MSRP-t fogunk látni. Ha azonban ezek az ultrabookok egymás mellé kerülnek a polcokra, akkor lehet, hogy további 200 $ / 200 £ 200 $ lesz az árcédula tetején.

A 16 hüvelykes MacBook Pro továbbra is költséges lesz, bár nem lennénk meglepve, ha valamivel alacsonyabb MSRP-t látnánk ezen a készüléken, figyelembe véve, hogy az utolsó verzió még 2019-ben jelent meg. Azonban 2021-ben még mindig több mint 2000 dollár / 2000 fontot fogsz költeni erre a készülékre.