, 2021/11/15

Ezek a top legdrágább telefonok amelyek jó felhasználói élményt is nyújtanak. Sokan álmodoztak már a legdrágább telefonról a világon, hogy tökéletesen kitűnhessenek vele a tömegből.

legdrágább telefon

A legtöbb ember szereti a luxuséletet és szeret a legteljesebb mértékben élni (vagy csak álmodozni erről), és nyaralás vagy nyaralás közben a világ egyik legdrágább telefonjával készítik és posztolják a tiszta képeket és videókat. Valyon ők megnyerték a lottó ötöst? Lehet, hogy a világ egyik legdrágább telefonja képes élvezetesebbé tenné a kirándulást és a nyaralást de azt nem lehetneállítani, hogy a nyaralásról és a túrákról csak egy drága telefon segítségével lehet nyilvántartást vezetni.

Az kétségtelen, hogy kiváló a képekhez és videókhoz minőségi telefonokra is szükség. Előfordul, hogy az emberek a feladataikat a telefonjukkal végzik el, miközben távol vannak a laptopjuktól, és ezt csak egy minőségi telefonnal tehetik meg.

A listánkon szereplő legdrágább telefonok mindent megadnak, amire a mindennapi tevékenységekhez szüksége van.

Nézzük meg a világ tíz legdrágább telefonját 2021-ben néhány tulajdonságukkal együtt.

A világ 10 legdrágább telefonja 2021-ben

Falcon Supernova iPhone 6 rózsaszín gyémánt - 48,5 millió dollár

iPhone 4s Elite Gold - 9,4 millió dollár

iPhone 4 Diamond Rose Edition - 8 millió dollár

Goldstriker iPhone 3GS Supreme - 3,2 millió dollár

iPhone 3G Kings Button - 2,5 millió dollár

Diamond Crypto okostelefon - 1,3 millió dollár

Goldvish Le Million - 1 millió dollár

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot - 1 millió dollár

Goldvish Revolution - $488,150

Virtue Signature Cobra - 310,000 dollár

10. Virtue Signature Cobra - $310,000

A 10. legdrágább telefon a világon

A világ tíz legdrágább telefonja 2021-ben listánkon a Virtue Signature Cobra

A Virtue Signature Cobra-t a francia Boucheron ékszergyártó cég tervezte. Több mint 388 alkatrészből áll, amelyeket az Egyesült Királyságban szereltek össze.

A Virtue Signature Cobra a világ 10. legdrágább telefonja.

A Virtue Signature Cobra a világ 10. legdrágább telefonja

A készülék 5,2 hüvelykes, 1080x1920 pixel felbontású Full HD felbontású kijelzővel és 4 GB RAM-mal rendelkezik. Belső tárhelye 64 GB, és csatoltan támogatja a több mint 2 TB méretű MicroSD-kártyát, figyelemre méltó tulajdonságok, amelyek a világ első számú legdrágább telefonjává tették.

A Vertu Signature Touch 21 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik, kéttónusú ED vakuval, 2,1 megapixeles előlapi kamerával a jó szelfikhez. A Signature Cobra 4G LTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS és NFC elsődleges kapcsolatot kínál, mivel Android 5.1 Lollipop operációs rendszert futtat.

9. Goldvish Revolution - 488 150 dollár

A Goldvish Revolution a 9. legdrágább telefon a világon. A Goldvish nevű svéd cég gyártotta.

A világ második legdrágább telefonjaként a Goldvish Revolutiont 29 karát VVS-1 minősítésű gyémánttal és 18 karát rózsaszín és fehéraranyból készült, amely a készüléktest nagy részét borítja.

A Goldvish Revolution a 9. legdrágább telefon a világon.

A Goldvish Revolution a világ 9. legdrágább telefonja

A Goldvish Revolution akkumulátora lіthіumból készült, és 2,2 hüvelykes képernyővel rendelkezik. A felhasználók számos nyelven válthatnak, többek között angolul, arabul, oroszul, franciául, spanyolul, olaszul, németül, törökül, vietnámiul és portugálul.

Egy ilyen drága telefont vásárolva a világon, nem szeretné, ha kevés memóriaterülete lenne a névjegyeinek; a Goldvish Revolution akár 1000 névjegyet is tárolhat, és támogatja a bejövő hívásokat egy nagy fejű matricával és multimédiával,

Hatalmas memóriája miatt a világ egyik legdrágább telefonjaként tartják számon.

8. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot - 1 millió dollár

A Gresso Luxor Las Vegas Jackpot a világ 8. legdrágább telefonja.

A Gresso Luxor Las Vegas Jackpot a világ 8. legdrágább telefonja.

A Las Vegas Jackpot a világ nyolcadik legdrágább telefonja. Ez egy olyan egyszerű telefon, hogy sokan kételkedhetnek a funkcióban, ami miatt 2021-ben a világ legdrágább telefonjai közé került.

A Las Vegas Jackpot teste száznyolcvan gramm aranyból és fekete gyémántokból áll, amelyek egyenként 45,5 karátosak. Drága elemet használnak egy ilyen mobiltelefon gyártásához.

A telefon billentyűzete tizenhét kézzel csiszolt és lézerrel maratott zafírból készült, amelyek súlya 32 kilogramm. Drágasága miatt a Luxor Las Vegas Jackpotból mindössze három darabot gyártottak.

7. Goldvish Le Million - 1 millió dollár

A Goldvish Le Million a világ 7. legdrágább telefonja.

A Goldvish Le Million a világ 7. legdrágább telefonja

A Goldvish Le Million a világ 7. legdrágább telefonja. A Goldvish nevű svéd cég 2006-ban ismét elkészítette a gyönyörű drága gyémánttelefont.

Úgy építették meg, hogy minőségének megfelelően a világ egyik legdrágább telefonja legyen. A Goldvish Le Million 2,0 MP-es hátlapi kamerával és 1600 x 1200 pixel felbontású kamerával rendelkezik.

A gyönyörűen elkészített drága telefon 2 GB belső memóriával és 950 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A GoldvishLe Million különböző színekben készül, többek között sárga, rózsaszín, fehér és arany színben.

6. Gyémánt kripto okostelefon - 1,3 millió dollár

A Diamond Crypto Smartphone a 6. legdrágább telefon a világon. Ez az egyik legjobban védett telefon a világon a titkosított hang- és SMS-kommunikációnak köszönhetően, ez a tulajdonsága nagyon drágává tette, és a világ tíz legdrágább telefonja közé került.

A Diamond Crypto okostelefon teljes rendszere titkosított, ami nagyobb biztonságot és előnyöket biztosít más telefonokkal szemben.

A Diamond Crypto Smartphone a világ 6. legdrágább telefonja.

A Diamond Crypto Smartphone a világ 6. legdrágább telefonja

A világ egyik legdrágább telefonjaként a Crypto okostelefonok 18 karátos rózsaaranyból készülnek. Memóriája 64 GB RAM-ból készül, akkumulátorkapacitása 1350 mAh.

Drágasága miatt a Diamond Crypto okostelefon számos kriptográfiai jellemzővel rendelkezik, amelyek egyedivé teszik, és hozzájárultak ahhoz, hogy a világ tíz legdrágább telefonja közé kerüljön.

Ezek közé tartozik a titkosító processzor, a kriptotelefon-hívás, a kripto SMS, a kripto e-mail, a titkosító gomb, az 1107-es alapvető teljesítmény, a 256 bites szimmetrikus kriptoalgoritmus és a kulcselosztási módszer.

5. iPhone 3G királyi gomb - 2,5 millió dollár

Az iPhone 3G Kings Button az 5. legdrágább telefon a világon.

Az iPhone 3G Kings Button az 5. legdrágább telefon a világon

Az iPhone 3G Kings Button az 5. legdrágább telefon a világon. Peter Alisson osztrák ékszerész készítette az egyszerű drága iPhone 3G Kings Button-t.

A világ tíz legdrágább telefonja közé tartozó iPhone 3G Kings Button tömör 18 karátos sárgaaranyból, fehéraranyból és rózsaaranyból készült.

A telefon testét 138 briliáns minőségű, csiszolt gyémántból álló csillogó dizájn kerekíti le. A home gombja is 6,6 karátos gyémántból készült, ami sokakat vonz a telefonhoz.

4. Goldstriker iPhone 3GS Supreme - 3,2 millió dollár

Az iPhone 3GS Supreme a negyedik legdrágább telefon a világon. Liverpoolban gyártotta egy ausztrál üzletember, Stuart Hughes.

Goldstriker iPhone 3GS Supreme a negyedik legdrágább telefon a világon

Goldstriker iPhone 3GS Supreme a negyedik legdrágább telefon a világon

Annak ellenére, hogy drágább, mint az iPhone 3G királyok, mindkettő hasonló. A különböző tulajdonságok, amelyek miatt a negyedik legdrágább telefon a világon az iPhone 3G királyokat megelőzve, százharminchat gyémánt és hetvenegy gramm huszonkét karátos arany.

Keményen dolgozva azon, hogy a világ egyik legjobb minőségű és legdrágább telefonja legyen, Hughesnak tíz teljes hónapba telt a ragyogó Goldstriker iPhone 3GS Supreme gyártása.

3. iPhone 4 Diamond Rose Edition - 8 millió dollár

Az iPhone 4 Diamond Rose Edition a világ harmadik legdrágább telefonja.

Az iPhone 4 Diamond Rose Edition a harmadik legdrágább telefon a világon

Az iPhone 4 Diamond Rose Edition a világ harmadik legdrágább telefonja. Stuart Hughes is elkészítette a gyönyörű lapos drága telefont.

Rózsaaranyból készült, több mint 500 darab, több mint 100 karát értékű gyémánttal, ami olyan drágává tette, és hozzájárult ahhoz, hogy a világ tíz legdrágább telefonja közé kerüljön.

A hátoldalon lévő alma logón ötvenhárom gyémánt található, ami hozzájárult a nagyméretűségéhez. Emellett 32 GB memóriával rendelkezik, és korlátozott példányszámban, mindössze kettő készült belőle.

2. iPhone 4s Elite Gold - 9,4 millió dollár

Ha luxusról van szó, Stuart Hughes továbbra is a világ egyik legdrágább telefonját gyártja. 9,4 millió dolláros árával az iPhone 4s Elite Gold a világ második legdrágább telefonja.

Ez a Stuart Hughes által valaha gyártott legdrágább telefon. Ő ezt tekinti a legkiemelkedőbb teljesítményének.

Az iPhone 4s Elite Gold a világ második legdrágább telefonja.

Az iPhone 4s Elite Gold a világ második legdrágább telefonja

Az iPhone 4s Elite Gold szintén rózsaaranyból készült, több mint 500 darab, összesen akár 100 karátos hibátlan gyémántot is tartalmazott, ez a drága elem segítette hozzá, hogy ilyen rangot érjen el a világ tíz legdrágább telefonja között.

A drága telefon hátsó részét 24 karátos arany felhasználásával alakították ki, amit a 24 karátos arany Apple-logó és az 53 gyémánt tesz teljessé. A készülék 64 GB memóriával rendelkezik, és korlátozott példányszámban, mindössze kettő készül belőle.

1. Falcon Supernova iPhone 6 rózsaszín gyémánt - 48,5 millió dollár

Bizonyára kíváncsi voltál a világ legdrágább telefonjára. Itt jönnek a részletek a telefonról, amire már nagyon vártál.

A Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond a világ legdrágább telefonja 2021-ben, amelyet az amerikai FALCON luxusmárka gyártott.

Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond a világ legdrágább telefonja

Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond a világ legdrágább telefonja

A gyönyörű lapos drága telefon hátlapján rózsaszín gyémánt van. A gyémánt nagyon drágává tette, és a világ egyik legdrágább telefonjává tette.

Az iPhone 6 Pink Diamond modell platinából, 24 karátos aranyból és rózsaaranyból készül, olyan drága elemekből, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a világ legdrágább telefonja legyen.

Azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak az iPhone 6, Pink Diamondot, a FALCON megkönnyítette a dolgukat, hiszen a narancssárga gyémánttal és a kék gyémánttal ellátott modellhez 42,5 millió dollárért és 32,5 millió dollárért juthatnak hozzá.