, 2021/9/28

Lehet még kipróbálni a sport streaming szolgáltatást? Mióta 2018 áprilisában elindult, nem meglepő, hogy az ESPN Plus sok sportrajongó számára a legmegfelelőbb szolgáltatássá vált.

sportrajongók számára

A hely, ahol élőben közvetítheted az UFC, az MLB és az MLS eseményeit és mérkőzéseit, valamint egy egész könyvtárnyi exkluzív anyagot is kínál, beleértve a 30 for 30 dokumentumfilmeket. Nem aggódik az ESPN Plus ingyenes próbaverziója miatt? Azok számára, akik szeretnék kipróbálni az ESPN Plus-t az ESPN Plus ingyenes próbaverziójával, az induláskor az új ügyfelek egy dollár leejtése nélkül élvezhették a sportstreaming szolgáltatás 7 napos ingyenes próbaverzióját.

Olvass tovább, és elmagyarázzuk, hogy továbbra is kihasználhatja-e az ingyenes próbaidőszakot, valamint azt is, hogyan lehet a legolcsóbban előfizetni az ESPN Plus-ra, beleértve az ESPN Plus csomagot is. Fedezd fel az UFC élő közvetítési lehetőségeit a világ minden sarkában. Disney Plus ingyenes próbaidőszak: lesz még örömöd az Egér Házában? Olvasd el a legjobb streaming-szolgáltatásokról szóló végleges útmutatónkat.

A platform 2018-as indulásától 2020 júniusáig, ha az ESPN Plus weboldalára mentél, hétnapos ingyenes próbaverzióval találkozhattál, amely lehetőséget adott a még bizonytalan streamelőknek, hogy megnézzék, nekik való-e a szolgáltatás. A felhasználóknak egy teljes hét állt rendelkezésükre, hogy megmártózzanak, és élőben nézzék a baseball, az NFL-foci, a jégkorong, a PGA Tour Golf és a piacon kívüli MLS-meccsek közvetítéseit, valamint olyan csúcsműsorokat, mint a Detail a házigazda Kobe Bryanttel és a Draft Academy.

De mivel az ESPN tulajdonosa, a Disney egyre nagyobb dominanciát élvez a streaming területén, valamint a vállalat kedvező árú Disney Plus csomagja - más néven ESPN Plus csomag -, amely az ESPN Plus-t, a Display Plus-t és a Hulu-t kínálja egy erősen kedvezményes havidíjért, a nagylelkű ingyenes próbaidőszakot sajnos tavaly nyáron visszavonták.

Mi a legolcsóbb módja az ESPN Plus ingyenes próba nélkül történő igénybevételének? Az ESPN Plus ingyenes próbaverziójának megszüntetése óta nem sok kedvezmény vagy ajánlat érhető el közvetlenül az ESPN Plus-tól vagy bármelyik partner kábelszolgáltatótól. 2021 szeptemberétől az ESPN Plus némileg megemelte díjait, és havi 6,99 dollárba, illetve éves csomag esetén 69,99 dollárba kerül.

Van azonban még egy jelentős pénzmegtakarítási lehetőség, amely az ESPN Plus-t érinti. Mivel az ESPN a Disney közös tulajdonában van, a szórakoztatóipari óriáscég olyan ESPN Plus csomagot kínál, amellyel az ESPN Plus, a Disney Plus és a Hulu rugalmasan, mindössze 13,99 dollárért havonta vehető igénybe. A nagyszerű ár-érték arányú csomagra a Disney Plus weboldalára itt tudsz feliratkozni.

Ez azt jelenti, hogy az ESPN Plus által kínált ízletes sporttartalmak mellett a klasszikus Disney-animációk, a Pixar-filmek és a National Geographic dokumentumfilmjei, valamint a teljes Marvel- és Star Wars-könyvtár, köztük olyan Disney Plus-exkluzív alkotások, mint a Loki is elérhetőek lesznek. Mindezek mellett hozzáférhetsz a Hulu filmjeihez, tévéműsoraihoz és olyan kiváló eredeti filmekhez, mint A szolgálólány meséje és a Mindenütt kis tüzek.

Külön előfizetve havi 20,97 dolláros díjra számíthat, vagy 24,97 dollárra, ha a Hulu hirdetések nélküli szolgáltatását választja, így a csomag havi 13,99 dolláros kért ára az egyik legkedvezőbb árú streaming ajánlat jelenleg.

Az ESPN Plus leginkább az ESPN kábeltelevíziós kínálatát kiegészítő streaming szolgáltatásként írható le, amely hozzáférést biztosít extra műsorokhoz, kulisszák mögötti tartalmakhoz, és ami a legfontosabb, reklámmentes környezetet biztosít az Ön által már kedvelt tartalmak megtekintéséhez. A szolgáltatás hozzáférést biztosít minden piacon kívüli MLS-mérkőzéshez, valamint az NHL és az MLB mérkőzéseihez naponta egy-egy NHL- és MLB-meccshez a megfelelő alapszakaszok alatt. Emellett olyan élő sporteseményeket is nézhetsz, mint a golf PGA Tour, az élvonalbeli bokszmeccsek és a nemzetközi labdarúgás gazdag kínálata.

De talán a legnagyobb vonzerőt sokak számára az jelenti majd, hogy az ESPN Pluson az UFC is látható lesz. Az ESPN Plus rendelkezik az összes UFC-verseny élő közvetítési jogával az Egyesült Államokban. Minden Fight Night és számozott PPV-rendezvény mostantól az ESPN Pluson látható - bár az utóbbiakhoz természetesen PPV-kiadásra van szükség. Az ESPN Plus az összes élő sportkínálat mellett rengeteg exkluzív eredeti programnak is otthont ad, olyan kihagyhatatlan műsorokkal, mint a The Fantasy Show és a Sportelemzés sorozat Detail, valamint rengeteg további 30 a 30-ból dokumentumfilm,

Mindezek mellett a lekérhető MMA-tartalmak aranybányája is, beleértve Dana White Contender Series, UFC Destined és Ariel & The Bad Guy, valamint a klasszikus küzdelmek és ismétlések.