, 2021/9/28

A Gaggia Magenta Plus egy csészével készen áll egy eszpresszó lefőzésére A Gaggia Magenta Plus egy gombnyomással négy különböző kávéfajtát készít.

 kávé egy gombnyomással

A drága kávéfőző ideális azok számára, akik barista stílusú kávét szeretnének anélkül, hogy maguknak kellene darálniuk a kávébabokat és elkészíteniük a kávékorongot. Használata egyszerű, és lehetővé teszi a forró italok testre szabását - de úgy találtuk, hogy használat közben zajos.

Sima kávét készít sűrű crema-val

Egyszerűen használható

Az italok testre szabhatók

A ellen

A tejet magának kell textúráznia

Sok helyet foglal a pulton

Zajos használat közben

Egyperces felülvizsgálat

A Gaggia egy olyan márka, amely jól ismeri a sima, gazdag eszpresszó készítését, mivel a kávé útját Olaszországban kezdte az 1930-as években. Az első fogyasztói eszpresszógépek az 1970-es évek végén kerültek piacra, és azóta a Gaggia küldetése az, hogy a kávézókban megszokott forró italokat otthonra hozza.

A manuális eszpresszógépek, mint például a Gaggia Classic mellett a vállalat számos teljesen automata kávéfőzőt is kínál a kínálatában. A Gaggia Magenta Plus a legújabb babtól a csészéig gép, amely a kávéfőzési folyamat minden lépését automatizálja - a kávébabok őrlésétől és a kávé döngölésétől a megfelelő mennyiség adagolásáig, hogy egy gombnyomással barista stílusú kávét élvezhessen.

Teljesítmény

Érdemes megvenni? A Gaggia Magenta Plus négy különböző kávéital elkészítésére, valamint forró víz adagolására képes. Ezeket a készülék elején található 2,5 hüvelykes, színes érintőképernyőn lehet kiválasztani. Emellett egy professzionális stílusú, beépített gőzpálcával, valamint egy 0,48 gallonos / 1,8 literes víztartállyal is rendelkezik.

A gép egész kávébabot tud fogadni, öt különböző őrlési beállítást kínálva, de ha szeretné, őrölt kávéval is használható.

Minden ital testre szabható, így kiválaszthatja az erősséget, az aromát, az ital méretét és a hőmérsékletet a saját ízlésének megfelelően. A Gaggia Magenta Plus még el is menti ezeket a beállításokat, így tényleg másodpercek alatt tökéletes kávét kaphat. Azonban ez egy drága vétel. A 799 $ / 749,99 £-os áron a Gaggia Magenta Plus leginkább azoknak ajánlott, akik kávézói minőséget szeretnének, de nem szeretnének kísérletezni a saját kávébab őrlésével és a tökéletes kávépucka (a tömörített kávézaccból álló korong neve) elkészítésével. Használata egyszerű, de drága - bár az időhiányosok számára megéri a befektetést.