, 2021/9/30

Élesedik az NBA 2K Mobile Season 4 iOS-en és Androidon. Végre itt az NBA 2K Mobile 4. szezonja, amely számos újdonsággal és exkluzív jutalmakkal kedveskedik a rajongóknak.

Mobile Season

Emellett a nagyszabású frissítés tovább javítja a játékosok képmását és mezét, valamint a kártyastatisztikákat, hogy tükrözze a közelgő NBA-szezont.

A vizuális fejlesztések mellett a 2K bejelentette, hogy a Season 4 egy új Courtside Pass-t hoz, amellyel exkluzív jutalmakat lehet feloldani. Valójában ez lesz az egyik fő módja annak, hogy prémium jutalmakat gyűjtsünk az új NBA-szezon során.

Ahogy az várható volt, a Season 4 frissített 2021-22-es játékoskeretet és csapatokat ad hozzá, a játékosok több száz új NBA kosárlabdakártyát fedezhetnek fel a jelenlegi NBA játékosoktól és ikonoktól, köztük Damian Lillardtól, Kevin Durantől és Luka Doncictól kezdve az olyan örök NBA All-Starokig, mint Dirk Nowitzki, Shaquille O'Neal és Vince Carter.

Továbbá a Season 4 további játékos módokat hoz, mint például a 3 a 3 ellen, 5 az 5 ellen, valós idejű NBA PvP többjátékos mérkőzéseket, MyPLAYER testreszabást és még sok mást. A játékosok a "The Stat Line"-on keresztül jutalmakat is kaphatnak majd a játékban végrehajtott különleges akciókért. Végül, de nem utolsósorban, októberben elérhető lesz egy új, korlátozott ideig tartó esemény, a Power Cap, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megmutassák front-office képességeiket azáltal, hogy öt különböző ligában stratégiailag választanak kártyákat, hogy a ranglista élére kerüljenek, és eseménypontokat, mérföldkő-díjakat és egyéb jutalmakat szerezzenek.

Az NBA 2K Mobile ingyenesen elérhető iOS-en és Androidon, de a játékhoz internetkapcsolat szükséges.

NBA 2K Mobile 4. szezon