, 2021/9/30

Az Instant Access Europe elindítja a Nxt2Nu-t, hogy növelje a felújított készülékek piacába vetett bizalmat.

felujitott készülékek

Minden készülék "érintetlenül" érkezik majd, osztályozási rendszer nélkül. Az Instant Access Europe disztribúciós vállalat Nxt2Nu néven új felújított okostelefon-márkát indított, mivel a fogyasztók és a viszonteladók bizalmát kívánja növelni az ilyen technológiával szemben.

A Nxt2Nu kezdetben az Apple és a Samsung teljesen felújított készülékeire összpontosít, a jövőben azonban a kínálat más gyártókra is ki fog terjedni. A kínálat a B2C és B2B viszonteladókon keresztül történő közvetett értékesítésre irányul, és a csatornapartnerek egyedi igényeihez igazodó, személyre szabott szolgáltatási csomagokat kínál majd.

Az Instant Access Europe alapítója és igazgatója, Sunny Ratnam a Mobile Newsnak elmondta, hogy a márkát azért alapították, mert úgy érezte, hogy a felújított piacnak egységesebb irányra van szüksége. "Hiszünk abban, hogy viszonteladó partnereink és a végfelhasználók számára nagyszerű termék- és szolgáltatási élményt kell nyújtanunk. A 'Second Life Technology - First Use Experience' (Második élet technológia - első használat élménye) szlogenünk a Nxt2Nu lényege, és ez a márka vezérelve" - mondta Ratnam.

'Pristine'

Ratnam szerint a Nxt2Nu márkanév alatt értékesített telefonok "érintetlen" minőségűek lesznek, mivel a gyártó szeretné kiküszöbölni a minősítéssel kapcsolatos aggályokat. Míg sok felújított mobiltelefon-forgalmazó vagy kiskereskedő a saját üzletágára jellemző osztályozási rendszerrel dolgozik, Ratnam szerint az osztályozási különbségek körüli kétértelműség következetlenséget okoz.

"Be akarok lépni a piacnak erre a területére, mert az ember látja ezeket a felújított telefonokat, és azt kérdezi, hogy "mit kapok?"" - mondta. "Az egyik embernek az A osztályú készülék lehet a másiknak a D osztályú. Ez annyira következetlen, és szerintem ez korlátozza azt, ami a mobilipar legnagyobb növekedési területe lehetne és kellene, hogy legyen.

"A mi márkánkkal tehát minden telefon hibátlan lesz. Azt szeretnénk, ha a telefonjaink ugyanúgy néznének ki, mint a vadonatúj okostelefonok. Ipari szabvány hiányában azzal a vállalással megyünk, hogy azt mondjuk, ezek mind érintetlenek"."

Minden egyes eladott Nxt2Nu mobiltelefonhoz jár a vállalat által egyedülállónak nevezett "R-12 garancia", amelynek értelmében a garancia csak akkor kezdődik, amikor a végfelhasználó átveszi a készüléket, és a következő 12 hónapra javítási vagy csereszolgáltatást kap.