, 2021/9/29

Az Amazon most jelentette be a következő Alexa iterációval ellátott okos kijelzőjét, az Echo Show 15-öt, amelyet az AZ2-nek nevezett neurális AI processzor második generációja hajt.

legdrágább okos kijelző

A nagy kijelzővel és a vadonatúj Alexa widgetek felületével az Echo Show 15 gyorsan a család kommunikációjának központjává válhat. Az Echo Show 15 specifikációi és jellemzői: Az Echo Show 15 hatalmas, 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely akár álló-, akár fekvő tájolásban is beállítható. A következő generációs Amazon AZ2 Neural Edge processzorral működik, így sokkal gyorsabb, mint az Echo Show 10 és a régebbi készülékek az AZ1-gyel, amely csak az adatvédelmi szempontokat szem előtt tartók számára kapott készülékre integrált beszédfeldolgozást.

Az AZ2 egy négymagos chip, amely másodpercenként 22-szer több műveletre képes, mint az AZ1, és természetesen támogatja az Amazon által most bejelentett, készüléken belüli hangfelismerést, de párhuzamosan képes számítógépes látási munkaterheléseken is dolgozni. Az AZ2 így képes arra, hogy az Echo Show 15 felismerjen valakit, aki feliratkozott az új vizuális azonosító funkcióra, miközben feldolgozza a kéréseiket.

Van 1080p-s videostream támogatás, így az Echo Show 15 segítségével híreket, tévéműsorokat és filmeket lehet nézni a főbb streaming szolgáltatásokból, amelyekhez az Amazon hamarosan a SLING TV-t is hozzáadja. Az Echo Show 15 az Amazon legnagyobb, legdrágább okos kijelzője.

Mondanom sem kell, hogy a digitális képkeret funkció is elérhető az Echo Show 15-ön, de mostantól egy csomó Alexa widgetet is megjeleníthet, amelyeket beállíthat különböző háztartási információk megjelenítésére:

Megosztott naptár: Adj hozzá eseményeket, és az egész család láthatja őket egy összesített nézetben.

Ragadós jegyzetek: Kérd meg Alexát, hogy hagyjon egy bátorító üzenetet, vagy mondd meg a családodnak, mikor érsz haza vacsorára.

Smart Home kedvencek: Nézze meg és vezérelje kedvenc okosotthon-eszközeit egy helyen.

Kép a képben: Nézzen élő kameraképeket, miközben zenét hallgat, receptet követ, vagy más dolgokat csinál az Echo Show 15-ön.

.