, 2021/9/30

Az Apple App Store-ban található készletalkalmazásai sokáig mentesültek a felhasználói vélemények és értékelések megszerzése alól, ellentétben a harmadik féltől származó alkalmazásokkal. Úgy tűnik, hogy ezeknek az időknek végre vége, hiszen az említett alkalmazások mostantól nyitottak a kritika előtt, és az emberek nem fogják vissza magukat.

 alkalmazások értékelése

Pontosítva, mostantól minden olyan Apple-alkalmazást lehet értékelni és véleményezni, amelyet az App Store-on keresztül törölni és újratelepíteni lehet. Ez olyan alkalmazásokat foglal magában, mint az Apple Music, a Stocks, a Calculator, és kizárja az olyanokat, mint a Phone vagy az Messages, mivel ezek nem a Store-ban vannak, hanem magába a szoftverbe vannak beépítve. Az Apple nem állt elő semmilyen hivatalos nyilatkozattal vagy bejelentéssel ezzel a változással kapcsolatban.

Hogy állnak az Apple-alkalmazások? Nos, mivel az értékelési lehetőség még elég új, az értékelések száma jelenleg 20 és 300 között változik. Mindazonáltal ezek a korai értékelések már most nagyon árulkodónak bizonyulnak arról, hogy mit gondolnak a felhasználók az Apple stock appokról. Az egyik legnépszerűbb, a Podcasts alkalmazás például feltűnően rosszabbul teljesít, mint az összes többi.

E cikk írásakor 156 értékeléssel rendelkezik, és csak 2,0 értékelést kapott, mivel az emberek arra panaszkodnak, hogy az alkalmazás felülete nem intuitív és nem felhasználóbarát. Az Apple végre lehetővé teszi az alkalmazások értékelését az App Store-ban. A következő a sorban a Translate alkalmazás, amelynek 99 értékelésből 2,2 értékelést sikerül kapnia. Itt a legnagyobb problémát a felhasználóknak az iOS 15-tel érkező változások jelentik. Egy másik gyakori kritika, hogy nem lehet másolni és beilleszteni a kapott fordításokat. Az Apple végre lehetővé teszi az alkalmazások értékelését az App Store-ban.

A pple News pontszáma valamivel jobb, mint a már említetteké, 140 értékelésből átlagosan 2,3 minősítést kapott. Úgy tűnik azonban, hogy az alkalmazás komoly összeomlási problémával küzd, mivel a felhasználók arról számolnak be, hogy cikkek olvasása közben bezárul. Az Apple végre lehetővé teszi az alkalmazások értékelését az App Store-ban

Általánosságban elmondható, hogy az Apple stock alkalmazásai közül egyik sem kap túl sok szeretetet a közösségtől, a legjobban a Voice Memos teljesít, amely jelenleg 29 értékelésből 4,1-et kapott. A többi, például a Stocks szintén tisztességesen teljesít, 39-ből 3,8-at kaptak. Az Apple Music ezzel szemben sok kritikát kap, mert késik, rossz a dizájnja, és egyes funkciók nem működnek megfelelően.

Úgy tűnik, az Apple-nek nem lesz könnyű dolga, már persze, ha el akarja oltani ezt a feltámadt tüzet. Ha valamit, akkor most azok a felhasználók, akik valójában szeretik ezeket a stock alkalmazásokat, de problémáik vannak velük, és javítani szeretnék őket, nyomást gyakorolhatnak a technológiai óriásra, hogy tegyen valamilyen lépést.

Nagyon sok iphone tulajdonos használj és szereti az Apple pay funkciót, amely egy olyan fizetési megoldás, amely a bankkártyát helyettesítve alkalmas mobiltelefonnal történő bolti érintéses mobilfizetésre, internetes fizetésre és mobilalkalmazáson belüli fizetésre.