, 2021/9/30

Célja, hogy a robusztus eszközöket sokkal szélesebb közönséghez juttassa .

 robusztus középkategória

A robusztus okostelefonok gyártója, az AGM Mobile a H3 androidos okostelefon bevezetésével a robusztus piac középkategóriájába kíván betörni.

A kínai székhelyű gyártó, amely Hongkongban és az Egyesült Királyságban is rendelkezik irodákkal, a múlt hónapban adta ki az okostelefont az Egyesült Királyságban 189,99 fontért.

Műszaki adatok

Az 5,7 hüvelykes képernyővel rendelkező H3 a legújabb Android 11 operációs rendszerrel rendelkezik, és megfelel az IP68-as és IP69-es víz- és porállósági szabványoknak.

A készülék 4 GB RAM-ot és 64 GB memóriát tartalmaz, amely SD-kártyával 128 GB-ig bővíthető.

Támogatja a dual-SIM képességet is, és egy MediaTek processzor hajtja, valamint egy 5400mAh-s akkumulátort tartalmaz. Az AGM Mobile Europe vezérigazgatója, Robert Pryke elmondta: "Az AGM-nél a tervezőink folyamatosan azon dolgoznak, hogy még karcsúbb és stílusosabb készülékeket hozzanak létre, miközben megtartják mindazokat a tartós elemeket, amelyek az AGM készülékeket különlegessé teszik.

"Az AGM H3 ennek legújabb példája, és sokkal szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a strapabíró készülékek gondolatát."

5G kézi készülék

A robusztus márka arra is készül, hogy piacra dobja első 5G-s készülékét Európában: az AGM G1 5G várhatóan a jövő hónapban érkezik.

Pryke azt is megerősítette a Mobile Newsnak, hogy az AGM Mobile jövőre piacra dobja első robusztus Android táblagépét, valamint egy sor robusztus viselhető eszközt.