, 2021/9/29

Minden, amit egy Fitbit-től elvárhatsz, kivéve az árcédulát Amazon Halo View

 fitnesz  nyomkövető

Az Amazon kedd délután a cég éves kütyü extravaganzáján jelentette be új fitneszkövetőjét, a Halo View-t, és ez aggódhat a Fitbit miatt. A tavaly bemutatott eredeti Amazon Halo-tól eltérően a Halo View AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely egész nap mutatja az egészségügyi információkat, így sokkal közvetlenebb versenybe kerül a fitnesz viselhető eszközök terén már befutott nevekkel.

És ahol a Halo Band tisztán passzív volt, és a nap folyamán adatokat gyűjtött a Halo mobilalkalmazásban történő elemzéshez, az új eszköz sokkal interaktívabb. Nemcsak az aktivitási statisztikákat, alvásjelentéseket és a vér oxigéntelítettségét tartalmazó adatokat tudja megjeleníteni, hanem haptikus visszajelzéssel is rendelkezik, amely a csuklón megjelenő enyhe rezgéssel figyelmeztet az okostelefon-értesítésekre.

Nézze meg a legjobb futóórákról szóló útmutatónkat. Kevés a pénz? Itt vannak a legjobb olcsó futóórák.

Összegyűjtöttük a legjobb futófejhallgatókat is.

Az Amazon szerint a Halo View az év végére kerül a csuklójára, és 79 dollárba (kb. 60 font / 110 ausztrál dollár) fog kerülni. Ezzel sokkal olcsóbb, mint bármelyik, jelenleg a piacon lévő Fitbit készülék, és igazi riválisa lehet a karcsú Fitbit Inspire 2-nek. Ez az ár egy teljes éves Halo tagságot is tartalmaz. Az eredeti Halo Bandhez hasonlóan ez az előfizetés szükséges az eszköz számos legérdekesebb eszközéhez és szolgáltatásához, például a testösszetétel-elemzéshez és a hangszínértékeléshez.

Ezek az eszközök hamarosan tartalmazni fogják a Halo Nutritiont, amely segít megtervezni a heti étkezéseket, figyelembe véve a diétás preferenciákat és allergiákat - ezután a szükséges hozzávalókat hozzáadhatja az Alexa bevásárlólistájához, hogy könnyebben rendelhessen. A Halo Nutrition 2021 januárjában lesz elérhető.