, 2021/9/28

Bár a T-Mobile úgynevezett "Un-carrier mozdulatai" már nem tűnnek létező dolognak, a gyorsan növekvő vezeték nélküli szolgáltató lényegében folyamatosan gyilkos új ajánlatokat és akciókat indít manapság, sokkal kevesebb felhajtással, mint négy-öt évvel ezelőtt.

jövedelmező váltás

Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy néhány ilyen különleges ajánlatot rendszeresen felülvizsgálnak és jelentősen javítanak, és bár azt gondolnánk, hogy a Magentának minden pozitív reklámra szüksége van a közelmúltbeli mamut adatszivárgás után, a szolgáltató úgy döntött, hogy egyáltalán nem csinál felhajtást az egyik legnépszerűbb promóciójának legutóbbi ilyen változtatásával kapcsolatban.

A 2020 júniusában indított Keep & Switch program kezdetben lehetővé tette az AT&T és Verizon ügyfelei számára, hogy akár 450 dollárt is kapjanak a T-Mo-tól, miközben megtarthatják szeretett mobilkészülékeiket. Ezt a maximális visszatérítési értéket később 650 dollárra emelték, most pedig "korlátozott ideig" a "jogosult szolgáltatótól" váltók vonalanként akár 800 dollárig visszatéríthetik a "fennmaradó készülékfizetési egyenleg" összegét.

A The T-Mo Report sasszemű emberei éppen tegnap szúrták ki, és úgy tűnik, hogy ez a változás nem kevesebb, mint három hete lépett életbe, így amennyire tudjuk, bármelyik pillanatban eltűnhet. Ne feledjük, hogy a T-Mobile nemrégiben egy másik félig-meddig fontos módosítást hajtott végre ezen a bizonyos megállapodáson, kibővítve a "jogosult szolgáltatók" listáját az új rivális Boosttal, miután áprilisban hozzáadta a Spectrumot, a Claro-t, az Xfinity-t és a US Cellular-t is.

Alapvetően, ha elégedetlen vagy a fenti vezeték nélküli szolgáltatók bármelyikével (valamint természetesen az AT&T-vel és a Verizonral), és még mindig sok havi készülékfizetés van a horgon, akkor most minden eddiginél jobb az idő, hogy csatlakozz a T-Mo-hoz, és megnézd, pontosan mennyit kaphatsz egy virtuális prepaid kártyán keresztül.

Ne felejtsd el, hogy a Keep & Switch ajánlathoz nulla készülékváltási költség is jár, és bár elég nyilvánvaló okokból nem tarthatsz meg akármilyen telefont a T-Mobile-nál, a jogosult készülékek listája elég széles, és a Galaxy S20 szériától a Galaxy S8-ig és az Apple iPhone 12 családjától a 6s duóig mindent tartalmaz.