, 2021/9/29

A Ring otthoni biztonsági drónja egy lépéssel közelebb került az értékesítéshez A Ring Always Home Cam megkezdi felügyeleti útvonalát egy otthon körül.

biztonsági drón

Mit szólnál egy autonóm beltéri drónhoz, amely az otthonod körül repül, és élő, mobilos képet ad a házadról, ha betolakodót vagy vészhelyzetet észlel? Mi lenne, ha ez az Amazontól érkezne - egy olyan cégtől, amely hírhedt az adatvédelmi kihívásokról?

Az Amazon legutóbbi, kedden Seattle-ben tartott gadget szmorzsoló rendezvényén a vállalat végre megnyitotta a meghívottak listáját, hogy megismerkedhessünk otthoni biztonsági drónjával, a Ring Always Home Cam-mal. A készüléket, amely az Amazon által győzködött Ring cég első ilyen jellegű eszköze, először a tavalyi Amazon eseményen mutatták be a nyilvánosságnak.

Ha érdekel, hogy hozzájuthatsz a maga nemében első otthoni biztonsági kamerához, amelynek ára 249,99 dollár, akkor az Amazon.com oldalon kérhetsz meghívót. Ha azonban az Egyesült Államokon kívül élsz, akkor nem lehet felkerülni a várólistára. Beszéltünk az Amazonnal, és nem tudta megerősíteni, hogy az Always Home Cam végül más területeken, például az Egyesült Királyságban és Ausztráliában is elérhetővé válik-e majd. Azonban nem zárta ki teljesen.

"Minden termékünk és szolgáltatásunk nemzetközivé tétele hihetetlenül fontos. Keményen dolgozunk azon, hogy minden általunk bejelentett funkció és eszköz elérhetővé váljon mindenhol, ahol ügyfeleink igénylik" - mondta a TechRadarnak. A legjobb drónok jelenlegi válogatásunkkal ellentétben a Ring Always Home Cam-et nem lehet manuálisan repülni, ehelyett előre beállított útvonalakat hozhat létre a drón számára, hogy az otthonában lévő helyiségek körül mozogjon, így kiválaszthatja, hogy ingatlanának mely területeit védi a felügyelet. Ez azonban jól jöhet, ha feledékeny vagy, és nyugalmat szeretnél azzal, hogy ellenőrzöd, nyitva hagytad-e az ablakot vagy bedugva a kávéfőzőt.

Ajánlott videók

Veuillez fermer la vidéo flottante pour reprendre la lecture ici.

Xiaomi Mi 11 | Minden, amit tudnod kell

23/02/21

Xiaomi Mi 11 | Minden, amit tudnod kell

Galaxy S21 | Minden, amit tudni kell

videó lejátszása

Galaxy S21 Ultra | Minden, amit tudnod kell...

26/01/21

Galaxy S21 Ultra | Minden, amit tudnod kell

IPhone 12 Pro | Minden, amit tudnod kell...

24/12/20

IPhone 12 Pro | Minden, amit tudnod kell 1 percben

AirPods Max | Minden, amit tudnod kell 1 percben...

24/12/20

AirPods Max | Minden, amit tudnod kell 1 percben

PS5 | Minden, amit tudnod kell 1...

14/12/20

PS5 | Minden, amit tudnod kell 1 percben

Okosabb, mint egy átlagos biztonsági kamera

A 7,48in x 7,48in x 5,43in méretű Always Home Cam napközben színes felvételeket rögzít 1440 x 1440-es felbontásban, ami azt jelenti, hogy a videó nem Full HD felbontásban kerül rögzítésre. Beépített LED-del is rendelkezik, amely a Ring szerint arra szolgál, hogy éjszaka vagy gyenge fényviszonyok között történő felvételekor megvilágítsa a környezetet. A legjobb otthoni biztonsági kamerák közül soknak van beépített LED-je, és ez biztosítja, hogy az éjszaka rögzített videó színes legyen, így arra számítunk, hogy ez az Always Home Cam esetében is így lesz.

A Ring szerint a 120 fokos látómezővel rendelkező Always Home Cam akár 50 különböző repülési útvonalat is képes befogadni, amelyek mindegyike akár öt perc hosszúságú is lehet - mivel ennyi az üzemideje a biztonsági drónt működtető újratölthető akkumulátornak. Az Always Home Cam azonban nem tud repülni egy ház különböző emeletei között.

Ha a biztonsági drónt különböző emeleteken szeretné használni, akkor minden emeletre külön Always Home Cam-re lesz szüksége.

Mint már említettük, a készüléket újratölthető akkumulátor táplálja, amely a Rings szerint öt percig tart, mielőtt a biztonsági drón visszatérne a bázisállomásra, hogy feltöltődjön. A Ring azt is megerősítette, hogy a drón soha nem rögzít felvételeket, amikor a bázisállomáson van dokkolva.