, 2021/9/29

A Microsoft LTE-képes "Surface Pro 8 for Business" csak 2022-ben érkezik. A Surface Pro 8 a múlt héten ellopta a rivaldafényt a "gyakorlatilag széltől-szélig" 13 hüvelykes, a legmodernebb 120 Hz-es képfrissítési technológiát támogató kijelzőjével, valamint a 2019-es elődjéhez képest hatalmas feldolgozási sebességnövekedéssel, de ha valaki figyelmesen követte a Microsoft termékbejelentését, észrevehette, hogy a vállalat kihagyta az LTE Advanced csatlakozási lehetőség említését.

A Microsoft LTE

Nyilvánvalóan ez nem azt jelenti, hogy a 2 az 1-ben erőműből hiányozni fog a lehetőség, hogy bárhová is mennek a tulajdonosai, kapcsolatban maradjanak, hanem azt, hogy az említett lehetőség nem éppen a sarkon van.

Microsoft Surface Pro 8

Microsoft Surface Pro 8

Platina, Intel Core i5, 8 GB RAM, 128 GB SSD

Ellentétben az összes Wi-Fi-val rendelkező Surface Pro 8 konfigurációval, amelyek már előrendelhetőek az október 5-i szállítás kezdete előtt, az LTE-kompatibilis változatok homályosan 2022-re vannak ütemezve. Ez a Microsoft saját, üzletközpontú termékweboldala szerint van, jól jegyezd meg, ami azt jelenti, hogy most már egyáltalán nincs remény a kereskedelmi forgalomba hozatalra az év végéig.

Érdekes módon a találóan "Surface Pro 8 for Business" névre keresztelt modell Intel Core i7, i5 vagy i3 processzorok közül választhatunk, ellentétben a fogyasztói célú modellel, amely csak Intel Core i5 vagy i7 processzorral kapható... valamiért. Sajnos a teljes, vállalkozásbarát árstruktúra még mindig titok, míg a legolcsóbb "normál" Surface Pro 8 egység ára 1099,99 dollár... billentyűzetborítás és Surface Pen nélkül.

Surface Pro 7+ üzleti célokra

Surface Pro 7+ for Business

Platina, Intel Core i5, 8 GB RAM, 128 GB SSD, LTE

$1149

99

Vásárolja meg a Microsoftnál

Surface Pro X

Surface Pro X

Platina, Microsoft SQ2, LTE, 16 GB RAM, 256 GB SSD

$1499

99

Ha már a jövő évnél korábban szükséged van egy mindig csatlakoztatható Surface-re, akkor már most már 1149,99 dollárért beszerezheted a 2021 elején megjelenő Pro 7+-t LTE-vel, vagy a Microsoft SQ2-vel szerelt Pro X-et, amely az önálló mobiltechnológia mellett hatalmas 16 GB RAM-mal és gyors 256 GB SSD-vel van a fedélzeten, 1499,99 dollárért.

Sajnos a sokkal olcsóbb, SQ1 teljesítményű, LTE-vel, kevesebb memóriával és/vagy kevesebb tárhellyel rendelkező Surface Pro X változatok jelenleg nem elérhetők a Microsoft hivatalos amerikai webáruházán keresztül, bár más kiskereskedőknél is lehet, hogy megtalálod őket, ha tudod, hol keresd.