, 2021/9/28

A T-Mobile úgy tűnik, hogy a jelenlegi Boost és Cricket ügyfeleket próbálja meg elcsábítani azzal, hogy egy olyan ajánlatot tesz nekik, amit nem utasíthatnak vissza egy 25 dolláros/havi korlátlan 5G-csomaggal.

 5G tervezet

Miért a DISH Boost és az AT&T Cricket ügyfelei? Nos, ők azok, akik leginkább a Metro by T-Mobile típusú szolgáltatást keresik, ráadásul az Un-carrier nem hagyná ki, hogy a DISH Boost sebeibe sót dörzsöljön, tekintettel a közelmúltban közöttük kialakult jogi vitára. Ráadásul a Verizon Visible-nek is van egy 25 dolláros havidíjas csomagja, de az négyfős társaságra szól.

A legolcsóbb korlátlan 5G terv és egy ingyenes Samsung Galaxy A32 5G telefon. A Metro by T-Mobile október 15-ig fut a 25 dollár/hó egyvonalas korlátlan 5G tervezet promóciója a váltók számára, és akkor érhető el, ha a Metro üzletekben regisztrálsz, amelyek egyre kevesebben vannak. Íme a Metro új 5G-csomagajánlatának apróbb részletei:

$25/hó 1 vonal korlátlan okostelefon adatforgalomért (a tethering nem tartalmazza, korlátozott tethering a Boost $50 tervben szerepel); korlátlan, amíg a hálózaton van. Az ajánlathoz megfelelő port-in, trade-in ($10+ érték) és személyi igazolvány érvényesítés szükséges. Kizárja a jelenleg a T-Mobile-nál lévő vagy az elmúlt 180 napban a Metro-nál aktív telefonszámokat. A kedvezmény előtti ár után az eladáskor fizetendő adó.

A visszatérítés az eladás időpontjában a normál vételárba beszámított jóváírás formájában történik, és nem rendelkezik készpénzértékkel. Bizonyos más ajánlatokkal nem kombinálható. 24 hónap elteltével a 25 $-os csomag ára emelkedhet. Korlátozott idejű ajánlat, csak az üzletben. Összehasonlítás az 1 vonalas w/Metro $25-os csomag és a Boost $50 és Cricket $55-os havi korlátlan díjcsomagok között.

Egyéb feltételek: A nagy adatforgalmú felhasználók (>35 GB/hó) zsúfoltság esetén alacsonyabb sebességet vehetnek észre, és a Metro ügyfelek az adatprioritás miatt alacsonyabb sebességet vehetnek észre a T-Mobile-hoz képest. Videostreaming DVD-minőségben (480p). A Metro gyorsan rámutat, hogy a 25 $/hó semmi ahhoz az 50 $-hoz képest, amit a Boost vagy az 55 $-hoz képest, amit a Cricket kér az 5G korlátlan csomagjaikért.

Nos, a korlátlan egy feltételes kifejezés, mivel előfordulhat, hogy a sebesség csökken, ha átlépi a 35 GB adatfogyasztás van egy küszöbérték lesz minden, de a legdrágább 5G tervek egyébként. Ez lehet Amerika legolcsóbb 5G korlátlan terv valaha kínált, így ha a kerítésen van a számának a Metro by T-Mobile-hoz való portolásáról, akkor most vagy soha.