, 2023/1/6

A Lenovo bejelenti a Motorola ThinkPhone by Motorola SD 8+ Gen 1 készüléket Megérkezett a Lenovo ThinkPhone by Motorola, és pontosan az, aminek hangzik - egy Motorola által készített okostelefon, amely úgy néz ki, mint egy Lenovo ThinkPad laptop.

A Lenovo bejelenti

A ThinkPhone egy 6,6 hüvelykes OLED kijelző köré épül, amely 2400x1080px felbontású és 144Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. A képernyő HDR10+ támogatást is kínál. Belsejében egy Snapdragon 8+ Gen 1 chipset található 8 vagy 12 GB RAM-mal párosítva, és 128 GB, 256 GB vagy 512 GB tárhely közül választhatsz.

A ThinkPhone-t bármilyen színben megkaphatod, amennyiben Carbon Black színű, de ne tévedj - ez nem a mindennapi, átlagos fekete telefonod. Kezdetnek kap egy speciális piros billentyűt, amely különböző feladatok elvégzésére testreszabható - nyissa meg a Walkie Talkie alkalmazást a Microsoft Teams segítségével, vagy nyisson meg egy üzleti vagy terepi alkalmazást.

A hátlapot könnyű aramidszálas anyagból tervezték (amely állítólag erősebb, mint az acél), míg a keret repülőgép-minőségű alumíniumból készült. Az előlapot Gorilla Glass Victus üveggel burkolták. A hátlapot egy különleges ThinkPhone logó zárja le. A ThinkPhone IP68 és MIL-STD 810H tanúsítvánnyal is rendelkezik, így akár 1,25 méterről történő leejtést és 1,5 méteres úszást is kibír 30 percig.

A Lenovo ThinkPhone by Motorola (próbáld meg háromszor gyorsan kimondani) 5000mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 68W-os vezetékes és a 15W-os vezeték nélküli töltést. A szükséges vezetékes töltőt a dobozban kapod. Kamerás szempontból a Lenovo ThinkPhone 50MP f/1.8 főkamerával rendelkezik, amely négy az egyhez pixel-bins az eredő 2,0μm pixelekhez. Ez a kamera PDAF és OIS funkcióval is rendelkezik. Mellette egy 13MP-es f/2.2 ultraszéles, Macro Vision funkcióval ellátott 13MP-es f/2.2 ultraszéles kamera található. Az ellenkező oldalon egy 32MP-es szelfi kamera található autofókusszal.

A ThinkPhone több mint egy márkaépítési gyakorlat. Valódi integrációt hoz a Lenovo ThinkPad laptopjaival, beleértve a Think 2 Think csatlakoztathatóságot, amely a Motorola Ready For. Lehetővé teszi a ThinkPhone szinkronizálását a ThinkPaddel, és a másolt szövegek, fényképek, dokumentumok átvitelét, valamint a fájlok áthúzását, az értesítések megosztását, a telefon webkameraként való használatát, és bármely Android alkalmazás megnyitását a Windows laptop képernyőjén.

A ThinkPhone a Microsoft 365, az Outlook és a Teams alkalmazásokkal lesz előretelepítve.

A Moto KeySafe egy különálló processzor, amely egy biztonsági réteget ad hozzá - a PIN-kódokat és jelszavakat, kriptokulcsokat és más érzékeny adatokat hamisításálló környezetben tartja. Végül a Moto OEMConfig vagy a Moto Device Manager lehetővé teszi az IT-adminisztrátorok számára, hogy távolról konfigurálják a Lenovo ThinkPhone-t az üzleti ügyfelek számára.

A Lenovo ThinkPhone by Motorola a következő hónapokban érkezik az Egyesült Államokba, Európába, Latin-Amerikába, a Közel-Keletre, Ausztráliába és Ázsia egyes országaiba. A Lenovo egyelőre nem árulta el az árát, de mivel a készüléket B2B készüléknek szánják, ne számítson arra, hogy a helyi elektronikai boltban megtalálja.