, 2021/9/29

Az október végétől egészen az ünnepi szezonig tartó időszak az online kiskereskedők számára az év legforgalmasabb időszaka, a Cyber Monday pedig az egyik legvadabb nap - és 2021-ben minden eddiginél nagyobb lesz a forgalom.

nyomtató ajánlatok

Ez remek alkalom arra, hogy új nyomtatót vásároljon kedvezményes áron. Ha új nyomtatót vagy bármilyen más új műszaki cikket szeretne vásárolni, akkor a Cyber Monday az év egyik legjobb napja a vásárlásra. A kiskereskedők kemény versenyben vannak a legjobb kedvezményekért, ami azt jelenti, hogy a vásárlók alacsonyabb árakból és extra ösztönzőkből részesülnek.

A 2021-es Cyber Monday november 29-re esik, és ez az egyik legfontosabb dátum, amit érdemes megcélozni, ha készpénzt szeretne spórolni egy új nyomtatón. De nem ez az egyetlen fontos nap: A Black Friday november 26-án érkezik, és e döntő fontosságú dátumok mindkét oldalán hetekig remek ajánlatokat találhat.

A Cyber Monday és más fontos napokon is több száz nagyszerű nyomtató-ajánlat lesz, és mindenféle termékre, a legjobb multifunkciós nyomtatóktól kezdve a legjobb vezeték nélküli nyomtatókig és azon túl. Ez az oldal végigvezeti Önt a zűrzavaron, hogy a legjobb árakat találja meg - egyszerűen tegye könyvjelzőbe, és térjen vissza, amikor készen áll a vásárlásra.

A Cyber Monday a téglaüzemi kiskereskedelmet uraló Black Friday eladások online változataként indult, de ma már mindkét nap létfontosságú az online kiskereskedők számára. És ez még nem minden: az egész novemberi és decemberi időszak kulcsfontosságú, és hatalmas üzlet. Ez az időszak még soha nem volt ekkora. Az Adobe megállapította, hogy 2020-ban 10,84 milliárd dollárt költöttek a Cyber Monday-n, ami 15%-os javulást jelent 2019-hez képest - és meglepő módon ez majdnem kétmilliárddal több, mint amit a Black Friday-n elköltöttek.

A teljes 2020-as ünnepi szezonban a fogyasztók több mint 188 milliárd dollárt költöttek - ez 32%-os növekedést jelent a 2019-es év azonos időszakához képest. A novemberi hónap először hozott 100 milliárd dollárt, és a hálaadás és a kiberhétfő közötti kulcsfontosságú "Cyber 5" napokon az egész időszak legnagyobb egynapos költései voltak.

A Cyber Monday, a Black Friday és az online vásárlási időszak többi részének növekedése kétségtelenül felgyorsult a COVID-19 járványnak köszönhetően - mindannyian többet maradunk otthon és többet vásárolunk online. És mivel most már egyre többen dolgoznak otthon is, a nyomtatópiac is erősödik. A ResearchandMarkets.com elemzőinek becslése szerint a globális nyomtatópiac értéke 2021 végére 144,62 milliárd dollár lesz, és előrejelzésük szerint ez a szám 2025 végére hatalmas 171,82 milliárd dollárra emelkedik.

Ez egy forgalmas piac: a hagyományos nagy szereplők, mint a HP, a Canon és a Dell bővítik termékkínálatukat, a 3D nyomtatók is csatlakoznak a bulihoz, a kiváló minőségű hardverek pedig olcsóbbak, mint valaha - így egyre többen vásárolnak több nyomtatót. Ha otthoni vagy munkahelyi nyomtatót szeretne, kiváló termékekből és keresletből nincs hiány. Ez azt jelenti, hogy a Cyber Monday-n remek ajánlatokat találhat - ez pedig azt jelenti, hogy érdemes ezt az oldalt könyvjelzőbe tenni, hogy naprakész maradhasson.

Mikor indulnak a legjobb Cyber Monday nyomtató ajánlatok 2021-ben?

A Cyber Monday az év egyik legnagyobb napja az online kiskereskedelemben. Mivel annyi minden forog kockán, és annyi kiskereskedő verseng az Ön pénzéért, ez azt jelenti, hogy hihetetlen megtakarításokat találhat, amikor november 29-én elindítja a böngészőjét. Ne feltételezze azonban, hogy a legjobb ajánlatokat csak a Cyber Monday napján találja meg. Évek óta figyeljük az online kiskereskedelmi piacot, és megfigyelhettünk néhány kulcsfontosságú tendenciát.

Megfigyeltük, hogy a legjobb ajánlatok általában magára a hálaadás hetére esnek, de a kiskereskedők valójában már október végétől, majd az egész időszak alatt nagy árengedményeket alkalmaznak. Nem hisz nekünk? Kérdezzék csak meg az Adobe-t, aki észrevette, hogy az árak szintén októberben kezdtek csökkenni.

Ha csúcsnyomtató-ajánlatot szeretne, akkor érdemes odafigyelni a Cyber Mondayre és a Black Fridayre, de ne feledkezzen meg a hálaadás hetéről és a környező hónapokról sem - mindenhol találhat kedvezményeket.

Hol találja a legjobb Cyber Monday nyomtató-ajánlatokat?

Ha szeretnél képben maradni a legjobb Cyber Monday nyomtató-ajánlatokkal, tartsd ezt az oldalt könyvjelzőként. Szakértő csapatunk átfésüli az összes legnagyobb oldalt a legjobb árakért, és itt megtalálja őket. De ha saját maga is szeretne kutakodni, az sem baj - itt találja a legjobb amerikai és brit kiskereskedőket és azt, hogy mire számíthat az egyes oldalakon.

Legjobb amerikai kiskereskedők:

Amazon: a kiskereskedelem csúcstartója, verhetetlen választékkal és jó árakkal.

Adorama: széles választék, rengeteg hiánypótló termékkel és tartozékkal.

B&H Photo: a legjobb választás a csúcskategóriás, kreatív nyomtatási hardverek számára.

Best Buy: extra ösztönzők, jó árak és tagoknak szóló ajánlatok.

HP: a piacvezető nyomtatógyártó cég, minden forgatókönyvhöz megfelelő hardverrel.

Walmart: nagyszerű termékek, alacsony árak és a fizikai üzletek megkönnyítik a vásárlást.

A legjobb brit kiskereskedők:

Amazon: minden termék és tartozék elérhető, széles körű szállítási lehetőségek mellett

Currys: jó mainstream termékek otthoni és otthoni irodai használatra

HP: piacvezető választás a legtöbb ágazatban

Ryman: az üzleti nyomtatásra szakosodott üzlet.

Printerbase: a hiánypótló, általános és speciális nyomtatók szakértői.

Canon: a legjobb választás a kiváló minőségű fotónyomtatáshoz

Hogyan találom meg a legjobb Cyber Monday nyomtató ajánlatokat?

A Cyber Monday egy nagy üzlet, és ez kétélű kard. Bár ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag mindenféle nyomtatóra nagyszerű kedvezményt kaphat, azt is jelenti, hogy a legtöbb pénzt csak akkor spórolhatja meg, ha a nagy nap előtt végez némi kutatómunkát. A legjobb tanács, amit adhatunk, nagyon egyszerű: készüljön fel. Az ajánlatok gyorsan jönnek és mennek a Cyber Monday és a Black Friday alkalmával, ezért fontos, hogy a kulcsfontosságú napok előtt biztosan tudd, milyen nyomtatót szeretnél.

Ha tudja, hogy mit keres, azonnal lecsaphat rá, amint megjelenik egy ajánlat. Mivel egyes gépeket korlátozott számban értékesítenek, ez jelentheti a különbséget a megfelelő hardver beszerzése és a teljes kihagyás között.

Fontos, hogy még a leárazások előtt eldöntse, milyen nyomtatót szeretne vásárolni, de nem ez az egyetlen tippünk, amely segíthet a legtöbbet kihozni a Cyber Mondayből.

A kiskereskedőket is fel kell kutatnia, mert jobb ár-érték arányt kaphat, ha körülnéz. Bár igaz, hogy a nagy áruházak mindegyike nagyon hasonló árakat kínál, néhányuknál ingyenességet és ösztönzőket - például ingyenes tartozékokat vagy olcsóbb tinta utántöltő eszközöket - is találhat. A megfelelő extrák megtalálása a következő szintre emelheti a spórolást.

Érdemes riasztásokat beállítani az Ön által választott nyomtatóhoz vagy a kedvenc kiskereskedőjéhez, így értesítést kap, amint a megfelelő termékek a megfelelő áron megjelennek. Fontolja meg azt is, hogy a Cyber Monday és a Black Friday időszakán kívül is keressen ajánlatokat - az árak november és december nagy részében alacsonyabbak, így könnyen előfordulhat, hogy már hetekkel a legfontosabb vásárlási napok előtt kedvezményesen találja meg következő nyomtatóját.

Milyen nyomtatót érdemes vásárolni a Cyber Monday napján?

A nyomtatók nagy üzletet jelentenek, ami azt jelenti, hogy rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésére, ha új modellt szeretne vásárolni. Ez nagyszerű, mert azt jelenti, hogy megtalálod a számodra megfelelő terméket, de azt is jelenti, hogy vásárlás előtt némi kutatást kell végezned. A legtöbb nyomtató vagy tintasugaras, vagy lézertechnológiát használ. Ezeket könnyű megkülönböztetni, és elég határozott előnyeik és hátrányaik vannak.

A tintasugaras nyomtatók jobban alkalmasak fényképek és finom színes részletek nyomtatására, és otthoni használatra is jó mindenesnek számítanak. Ezek a készülékek általában kisebbek és megfizethetőbbek, de nem gyorsak. A lézernyomtatók ezzel szemben gyorsak és ideálisak irodai használatra, de fényképek esetén kevésbé hasznosak, és általában elég nagyok.

Még egy kezdő számára is könnyűnek kell lennie kitalálni, hogy tintasugaras vagy lézernyomtatóra van-e szüksége. Ha ezt a döntést meghozta, ideje a részletekbe belefúródni. Egyes gépek tisztán nyomtatók, míg mások all-in-one opciók, amelyek szkenneléssel és másolással is foglalkoznak - az Ön számára valamelyik hasznosabb lehet.

Egyes nyomtatók színesben, mások fekete-fehérben nyomtatnak, és el kell döntenie, hogy vezeték nélküli vagy vezetékes kapcsolatot használó nyomtatót szeretne. Érdemes egy kis időt szánni arra, hogy átgondolja, milyen gyorsan kell a nyomtatónak kiadnia az oldalakat, és hogy szüksége lesz-e kétoldalas nyomtatásra.

Gondoljon a készülék fizikai jellemzőire is - nem jó, ha olyan nyomtatót vásárol, amely nem fér el otthonában vagy irodájában. Győződjön meg róla, hogy a papírtálca elég nagy az összes szükséges lap számára, és gondoljon az üzemeltetési költségekre is - egyes nyomtatók megvásárlása olcsó, de üzemeltetése drága, és ez hamis gazdaságosság.