, 2021/9/29

A legjobb adószoftver 2021-ben: szövetségi és állami adók kezelése és benyújtása. Szövetségi és állami adók online benyújtása.

 adószoftver 2021

A legjobb adószoftver kiválasztása létfontosságú, különösen azért, mert az adóbevallás ideje valahogy mindig a láthatáron látszik. A szövetségi adóbevallás az IRS-nél, és az állami adók is a legtöbb ember számára létfontosságú feladatok, a határidők pedig határidők. Ezért bölcs dolog olyan adószoftver-megoldást beszerezni, amely segít abban, hogy a munkát inkább előbb, mint utóbb elvégezze.

Az adószoftver programok lehetővé teszik, hogy online töltse ki adóbevallásait, így a dolog meglehetősen egyszerű. Milyen könyvelési és/vagy könyvelési szolgáltatásokra van szüksége? A legjobb adószoftverek mezőnyének legfontosabb szereplői közé tartozik az Intuit TurboTax, a H&R Block, a TaxAct, a TaxSlayer, a Credit Karma Tax, a FreeTaxUSA és a Jackson Hewitt Online, de vannak mások is.

Az adószoftverek segítenek eligazodni a hivatalos nyomtatványokon, és mivel folyamatosan frissülnek, megfelelnek a jogszabályi változásoknak. Az alábbi vásárlási útmutatónk segít abban, hogy képet kapjon a piacvezetők kínálatáról, valamint alapvető jellemzőikről és funkcióikról. A 2021-es szövetségi jövedelemadó-határidőkkel is még jobban tisztában kell lennie - lásd a GYIK-jeinket az oldal alján.

A 2020-as adóbevallás benyújtásához és a befizetések teljesítéséhez szükséges ezen alapvető dátumok nyomon követése ugyanolyan fontos, mint az, hogy a legjobb adószoftver segítse a munka elvégzésében. A koronavírus-járvány mindenkit érintett, és olyan változások történtek, amelyek ezt figyelembe veszik. Ezek ismét sokunkat, ha nem is mindenkit érintenek. Az alábbiakban az összes lehetőséget kínáljuk.

1. H&R Block

2. TurboTax

3. TaxAct

4. TaxSlayer

5. Jackson Hewitt Online

6. Credit Karma Adó

7. FreeTaxUSA