, 2021/9/28

A négy új készülék , köztük a Nokia G300-on és a Nokia X100-on is.Egy Nokia táblagép és egy olcsó 5G telefon érkezik

 új készülékek

A Nokia okostelefon-család még áprilisban kapott ráncfelvarrást. Most új információkból kiderült, hogy a HMD Global a megújult alapokra több további készülékkel is szeretne bővíteni.

A megbízható kiszivárogtató, Evan Blass elárulta, hogy a HMD Global jelenleg négy készülő készüléken dolgozik, köztük a korábban kiszivárgott Nokia G50 okostelefonon és a Nokia T20 táblagépen. A Nokia G50 várhatóan egy középkategóriás okostelefon lesz, amely 250 euró körüli áron kerül forgalomba Európában. Valószínűleg MediaTek chipsetet tartalmaz majd 5G hálózati támogatással, és alapfelszereltségként 4 GB RAM-ot kínál 64 GB tárhely mellett.

A Nokia T20 táblagép viszont 185 fontért kerülhet kiskereskedelmi forgalomba az Egyesült Királyságban, és 10,36 hüvelykes képernyővel rendelkezik. A 4/64 GB-os konfiguráció is szerepel a tervek között, a 4G LTE-kapcsolat pedig opcionális kiegészítő lehet. Egy kicsit még várnunk kell, mielőtt bármilyen következtetést levonunk, de ebben a szakaszban a Nokia T20 még mindig bekerülhet a 2021-es év legjobb táblagépeinek listájára.

Ugyanez mondható el a Nokia G50-ről és a legjobb olcsó 5G-s telefonok körképünkről is. A Nokia X100 és a Nokia G300 a felső-középkategóriás piacot célozza meg?

Mi a helyzet a másik két termékkel, amelyen a HMD Global dolgozik? Nos, Evan Blass szerint azok az "Aoki" és a "Deadmau5" kódneveket használják, és Nokia G300 és Nokia X100 néven kerülnek majd forgalomba, amint hivatalosak lesznek.

Semmilyen információ nincs arról, hogy ezek az okostelefonok mit fognak kínálni, bár a nevük arra utal, hogy a HMD Global talán a felső-középkategóriás szegmensbe készül belépni, és közvetlenebb versenytársa lehet a OnePlus Nord 2, a Moto G100 és talán még a közelgő Galaxy S21 FE ellen is. Újabb okok az izgalomra.