, 2021/9/28

Gyorsan kell cselekedni, ha meg akarsz kaparintani egyet. A Harley-Davidson egy újabb e-bike-kal bővítette kínálatát, amelynek dizájnja a cég első motorkerékpárjára, a Serial Number One-ra emlékeztet.

 elegáns vintage stílusú e-bike

Az S1 Mosh/Tribute fehér gumikkal, fényes fekete vázzal, karbon hajtásszíjjal a sima vezethetőség és a minimális karbantartás érdekében, valamint belső vezetésű kábelekkel rendelkezik, hogy megőrizze a klasszikus motorkerékpár megjelenését. A Harley 2020 októberében tette meg első lépését az e-bike-ok terén, amikor bejelentette a Serial 1 - egy külön erre a célra létrehozott spin-off cég - elindítását, amely a legrégebbi ismert Harley-ról kapta a nevét.

Meglovagoltuk és rangsoroltuk a legjobb összecsukható e-bike-okat. Készülj fel az éjszakai motorozásra a legjobb kerékpár világítással. Biztosítsa új járgányát a legjobb kerékpárzárakkal. Annak idején arra számítottunk, hogy a cég e-bike-jai messze meghaladják az átlagos kerékpárosok költségvetését, de novemberben meglepett minket két, kifejezetten ingázóknak szánt modellel: a Mosh/Cty és a Rush/Cty Step-Thru modellekkel, amelyek ára 3399 dollár (kb. 2600 font / 4600 ausztrál dollár), illetve 4399 dollár (kb. 3300 font / 6000 ausztrál dollár).

Férfi a Serial One Mosh/Cty e-bike-on egy városban.

A Serial 1 Mosh/Cty e-bike egy viszonylag megfizethető árú ingázó e-bike. Ez biztosan nem olcsó, de nem is kirívó. Összehasonlításképpen, a jelenlegi legjobbnak ítélt e-bike, a Cowboy 4 2290 fontért kapható az Egyesült Királyságban, és most indult el az Egyesült Államokban, 990 dolláros korai áron.

Indítsd be a motort. Az S1 Mosh/Tribute korlátozott példányszámban készül, mindössze 650 darab gördül le a gyártósorról (fele az Egyesült Államokban, fele az európai motorosok számára), és ennek megfelelő árcédulával rendelkezik. Ebben a hónapban kezdték el árulni 5 999 dollárért (kb. 4 400 font / 8 300 ausztrál dollár), ami inkább megfelel annak, amit egy Harley örökségével rendelkező cégtől elvárnánk.

Azonban, ahogy a The Verge megjegyzi, itt csak a vintage stílusért fizetsz, mivel a motor specifikációi alapvetően megegyeznek a Mosh/Cty-vel. Az S1 Mosh/Tribute már előrendelhető a Serial One-nál, a szállítás az év végére várható, de gyorsan kell cselekedni; a motor eredetileg közepes és nagy méretben is elérhető volt, de a cikk írásakor már csak a közepes méret van raktáron.