A zseniális új technológia akár 50%-kal is csökkentheti az áramszámlát


, 2021/9/29

Eleged van abból, hogy a közüzemi szolgáltatód a zsebedbe vágja a villanyszámlát, csak azért, mert haszonlesésből élsz? A magas villanyszámlákkal való küzdelem napjainak vége lehet, mert egy forradalmian új termék került a piacra, amely óriási kedvezményt jelenthet a havi villanyszámlán, és véget vethet az áramszolgáltatók kapzsiságának.

zseniális új technológia

Miért nem akarják az áramszolgáltatók, hogy legyen?

Jelenleg az áramszolgáltatók évente átlagosan közel 1 havi fizetést tudnak elvenni minden egyes, az elektromos hálózatra csatlakozó háztól. Bár ez havi fizetésekre bontva, de mindez összeadódhat, és a kapzsi vállalatok dörzsölik a kezüket. A legrosszabb az, hogy az energiájuk túlterheli az áramköröket, és ezzel megrövidítik a drága háztartási készülékek élettartamát. Így valójában nem csak a pénztárcádból veszíthetsz.

Amikor az eSaver-t a tengerentúlon felfedezték, az áramszolgáltatók ezután milliókat költöttek (valószínűleg az Ön pénzét, amit az évek óta tartó túlfizetésből adtak), hogy megakadályozzák, hogy a termék eljusson a kiskereskedelmi üzletek polcaira.

Ez a haszonszerzésük végét jelentette volna, és fontos volt, hogy távol tartsák a nyilvánosságtól. A jogszerűség azonban véget vetett ennek, és ma már világszerte közel 150 000 háztartás tapasztalja az alacsonyabb áramszámlákat, mindezt egy feltűnésmentes dugaszolható eszköznek köszönhetően.

Milyen megtakarítási lehetőségek rejlenek az eSaverrel?

Ez a forradalmi eszköz nem csupán a pénzmegtakarításnál áll meg - nem, van egy érdekes mellékhatása is: megnöveli a háztartási készülékek és az elektronika élettartamát. Feltettük magunknak a kérdést, hogyan lehetséges ez, és vizsgálatunk során rájöttünk, hogy miért:

Mivel az eSaver stabilizálja az áramot a házában, ezek a többi termék, amelyek szintén állandóan az áramforráshoz vannak csatlakoztatva, védetté válnak a rettegett áramkimaradásoktól, amelyek különösen viharos időjárás esetén folyamatosan előfordulnak.

Jellemzők

Segíthet megtakarítani az energiaszámlán

Terhelhetőség: 5kW - 19kW

Néhány hónap alatt megtérül

Kompakt, könnyen kezelhető dugaszolható egység

Megnöveli más háztartási készülékek és elektronikai eszközök élettartamát

A Big Energy valóban megállíthatja ezt?

Most, hogy ismeri az első igazságot - hogy az áramszolgáltatók masszívan túlterhelik ügyfeleiket -, ismernie kell a második igazságot is (amivel szinte senki sincs tisztában): a közműszolgáltatók túlterhelik az áramköröket, és közben lerövidítik a drága háztartási készülékek élettartamát Tehát nem csak a pénztárcájából veszíthet.

Amikor az eSaver-t a tengerentúlon felfedezték, az áramszolgáltatók ezután milliókat költöttek (valószínűleg az Ön pénzét az évekig tartó túlfizetésből), hogy megakadályozzák, hogy a termék eljusson a kiskereskedelmi üzletek polcaira. Ez a haszonszerzésük végét jelentette volna, ezért fontos volt, hogy távol tartsák a nyilvánosságtól. A kérdéses jogszerűség azonban véget vetett ennek, és most világszerte közel 150 000 háztartás tapasztalja az alacsonyabb áramszámlákat, mindezt egy feltűnésmentes, dugaszolható eszköznek köszönhetően.

Valóban legális ez az eszköz?

Az eSaver teljesen 100%-ban legális; Önt semmilyen jogi kockázat nem fenyegeti, ha birtokolja ezt a kiváló villamosenergia-takarékos eszközt, mert egyszerűen fogalmazva, nem szeg meg semmilyen törvényt. Természetesen az áramszolgáltatók nem örülnek a helyzetnek, ezért mindent megtesznek azért, hogy az eSaver-t elrejtsék a nyilvánosság elől.

Mennyibe fog ez nekem kerülni?

Valószínűleg arra gondolsz, hogy tekintve, hogy ez a technológia mire képes, valószínűleg egy vagyonba kerül. Hamis! Az eSaver jelenleg 49,99 € alatti áron kapható! Gondoskodjon róla, hogy a sajátját még beszerezze, amíg lehet, mert a közelmúltban a média figyelmének és a Big Energy növekvő nyomásának köszönhetően ezek a praktikus kis kütyük a közeljövőben lehetetlenné válhatnak.

Megjegyzés: A közelmúltban a médiafigyelem miatt a készülék iránti kereslet jelentősen megnőtt, jelenleg nem tudjuk garantálni a készletet. Csökkentse energiaköltségeit MOST. Most, hogy már értesült erről a zseniális találmányról, örömmel jelentjük be, hogy a vállalat engedélyezte, hogy különleges kedvezményt adjunk minden olvasónknak.

Ahhoz, hogy megkapja a speciális kedvezményes árat, mindössze annyit kell tennie, hogy követi ezt a 3 lépést:

Így csináld!

1. lépés: Rendelje meg az eSaver-t még ma, hogy kihasználhassa a különleges kedvezményt.

2. lépés: Amikor megkapja, nyissa ki a csomagot, és csatlakoztassa a falhoz.

3. lépés: Miután bedugta, adjon a készüléknek egy kis időt, hogy optimalizálja az áramfelhasználását.

Íme egy tipp: az eSaver nagyszerű ajándék, mert mindenkinek, aki megkapja, rengeteg pénzt takarít meg! "Ne feledje, jelenleg nem tudjuk garantálni a készletet, mivel a kereslet most az egekbe szökik. A hírek szerint sokan egyszerre több készüléket vásárolnak, hogy aztán nyereséggel adják tovább."